Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Sac vidare pentru depozitare parfumat 68 x 98 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23 lei Lei
Brand
ZDI8212
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Sac vidare pentru depozitare parfumat, 68 x 98 cm

Sac vidare pentru depozitare parfumat, cu dimensiunea de 68 x 98 cm, va ajuta sa reduceti volumul textilelor sau al hainelor cu pana la 75%. Acest tip de sac vidare se distinge prin mireasma placuta pe care o degaja, mentinand lucrurile din interior protejate si parfumate.

Caracteristici principale:

Reducerea volumului: Permite comprimarea hainelor si textilelor, reducand volumul acestora cu pana la 75%.
Inchidere ermetica: Protejeaza hainele de umezeala, praf, insecte si mirosuri neplacute datorita inchiderii ermetice.
Parfum placut: Lucrurile depozitate in sac vor fi impregnate cu un miros placut, adaugand o nota de prospetime garderobei dvs.

Beneficii pentru utilizatori:

Organizare eficienta: Hainele vor fi organizate temeinic, economisind spatiu in dulapuri, sertare sau alte zone de depozitare.
Protectie sporita: Sacul vidat protejeaza textilele de praf, umezeala si insecte, pastrand hainele in conditii optime.
Optimizare a spatiului: Ideal pentru optimizarea spatiului de stocare acasa, permitand depozitarea unei cantitati mai mari de haine in spatii mai mici.

Material:

PET: Fabricat din material PET durabil, asigurand o utilizare indelungata.

Dimensiuni:

68 x 98 cm: Dimensiunea generoasa este perfecta pentru a acomoda diverse articole vestimentare, de la haine de sezon la paturi si perne.

Disponibilitate:

Culori: Disponibil in 3 culori. Livrarea se face aleatoriu, in functie de stocul disponibil. Nu se poate selecta culoarea.

Avantaje si utilizari:

Usor de folosit: Sacul vidat este simplu de utilizat - doar adaugati hainele, sigilati sacul si extrageti aerul cu un aspirator.
Versatilitate: Potrivit pentru depozitarea hainelor de iarna, paturilor, pernelor si altor articole textile voluminoase.
Transport facil: Ideal pentru calatorii, permitand transportul unei cantitati mai mari de haine in bagaje mai compacte.
Nota: Sacul vidare pentru depozitare parfumat, 68 x 98 cm, este un accesoriu esential pentru oricine doreste sa economiseasca spatiu si sa pastreze hainele in conditii optime. Investiti in aceasta solutie practica si eficienta pentru depozitarea hainelor si bucurati-va de un spatiu bine organizat, protejat si parfumat!
Sac vidare pentru depozitare parfumat 68 x 98 cm va ajuta sa reduceti volumul textilelor sau al hainelor cu 75%. Particularitatea acestui tip de sac vidare parfumat este insasi mireasma pe care o degaja, astfel incat, lucrurile puse in interiorul acestui sac vor fi protejate de umezeala, praf, insecte, dar vor fi si impregnate cu un miros placut.
Pe langa faptul ca veti reduce volumul cu pana la 75%, hainele dvs vor fi organizate temeinic, protejate de praf si umezeala, intrucat sacul este un obiect cu inchidere ermetica.
Sacul vidat haine este reutilizabil si de un real ajutor pentru a va optimiza spatiul de stocare acasa.

Material:pet.

Disponibil in 3 culori. Livrarea se face aleatoriu, in functie de stocul disponibil. Nu se poate selecta culoarea.

Dimensiune 68 x 98 cm.

Pretul este pentru 1 bucata.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura