Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Husa cu sac vidare 67x48x15 - taupe

0 stars: 0.00 din 0 pareri

51 lei Lei
Brand
EPUIZAT-E21100133
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Pentru depozitarea in locurile inguste precum si pentru mai multa economie de spatiu folositi aceasta husa cu sac de vidare inclus. Sacul de vidare va permite economisirea cu pana la 70% mai mult spatiu. Husa este prevazuta cu o fereastra transparenta din PVC astfel incat sa puteti observa usor continutul. Sacul de vidare este prevazut cu capac dar si cu o valva speciala astfel incat sacul sa nu absoarba aerul din exterior. Depozitati plapumi, perne, pilote, paturi etc.
Material husa : PP/PE
Dimensiuni 67 cm x 48 cm x 15 cm

Husa cu sac de vidare in culoarea taupe este solutia perfecta pentru depozitarea si economisirea de spatiu in locurile inguste. Cu ajutorul sacului de vidare inclus, puteti economisi pana la 70% mai mult spatiu in dulapurile si sertarele dvs.

Husa este conceputa intr-un design practic, avand dimensiuni de 67 cm lungime, 48 cm latime si 15 cm inaltime, fiind suficient de spatioasa pentru depozitarea plapumilor, pernelor, pilotelor, paturilor si multe altele. Aceasta va permite sa eliberati spatiu pretios in dulapurile dvs. si sa pastrati articolele de pat sau alte obiecte voluminoase intr-un mod compact si organizat.

Husa este realizata dintr-un material durabil, PP/PE, care este rezistent la uzura si protejeaza continutul impotriva prafului, murdariei si umiditatii. In plus, husa este prevazuta cu o fereastra transparenta din PVC, astfel incat sa puteti vedea usor ce se afla inauntru fara a deschide husa.

Sacul de vidare inclus are un capac si o supapa speciala care impiedica aerul sa intre in interior si sa afecteze vidarea. Pur si simplu introduceti obiectele in sac, il sigilati si utilizati un aspirator pentru a extrage aerul din interior, astfel incat sacul sa se comprime si sa economisiti spatiu. Aceasta metoda de vidare este simpla si eficienta, permitandu-va sa pastrati articolele intr-o stare compacta si protejata in timp ce economisiti spatiu in locuinta.

Indiferent daca aveti nevoie de solutii de depozitare pentru spatii mici sau doriti sa economisiti spatiu intr-un mod organizat, husa cu sac de vidare este alegerea ideala. Asigura protectie si economie de spatiu, permitandu-va sa va pastrati articolele personale intr-un mod ordonat si usor de gestionat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura