Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Set 2 saci de vidare haine pentru umerase

0 stars: 0.00 din 0 pareri

80 lei Lei
Brand
CIRAN3253
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
2 saci de vidat hainele pentru agatare pe bara de umearase din sifonier. Cei doi saci de vidare haine permit o economie de spatiu in sifonier de pana la 75%.
Sacii de vidat sunt potriviti pentru rochii, haine groase de iarna sau cele de vara, paltoane, geci etc.
Veti observa ca dupa vidarea cu ajutorul unui aspirator, sifonierul va deveni mai incapator.
Sacii pentru pentru vitat hainele sunt reutilizabili permitandu-va pastrarea hainelor in extra sezon, la adapost de praf, molii, acarieni, umiditate si poluanti.
Hainele vor sta la adapost de orice mirosuri externe. In fiecare sac puteti vida pana la 5 haine voluminoase (de exemplu geci) sau mai multe articole vestimentare mai subtiri (rochii).
Sacii pentru vidat sunt transparenti si permit vizualizarea continutului.
Cei doi saci au dimensiuni diferite.
Dimensiuni : lungime 145 cm x latime 70 cm, lungime 105 cm x latime 70 cm
VIDEO:

Prezentam Setul de 2 saci de vidare haine pentru umerase

Dorim sa va prezentam Setul de 2 saci de vidare haine pentru umerase, o solutie practica si eficienta pentru economisirea spatiului in sifonierul dumneavoastra. Acesti saci de vidare special conceputi va permit sa economisiti pana la 75% din spatiul ocupat de hainele agatate pe bara de umeras.

Sacii de vidare sunt ideali pentru diverse tipuri de haine, precum rochii, haine groase de iarna sau de vara, paltoane, geci si multe altele. Datorita tehnologiei de vidare cu ajutorul unui aspirator, veti observa cum sifonierul devine mult mai spatios, permitandu-va sa stocati mai multe articole de imbracaminte in acelasi spatiu.

Acesti saci de vidare asigura protectie sporita pentru hainele dumneavoastra. Va permiteti sa le pastrati in extra sezon, protejate de praf, molii, acarieni, umiditate si poluanti. Hainele vor fi protejate si de mirosurile externe nedorite, pastrandu-le proaspete si curate pentru perioade mai lungi de timp.

Fiecare sac poate contine pana la 5 haine voluminoase, cum ar fi geci, sau mai multe articole vestimentare mai subtiri, precum rochii. Astfel, puteti optimiza si organiza spatiul din sifonier in functie de necesitatile dumneavoastra.

Sacii de vidare sunt transparenti, permitandu-va sa vizualizati continutul fiecarui sac fara a fi nevoie sa-l deschideti, ceea ce faciliteaza gasirea rapida a articolelor dorite.

Setul contine doi saci de dimensiuni diferite, pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra. Primul sac are dimensiunile de lungime 145 cm x latime 70 cm, in timp ce al doilea sac are dimensiunile de lungime 105 cm x latime 70 cm.

Optimizati spatiul din sifonierul dumneavoastra si pastrati hainele in conditii optime cu Setul de 2 saci de vidare haine pentru umerase. Experimentati o solutie convenabila si eficienta pentru organizarea hainelor si economisirea spatiului in locuinta dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura