Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Sac de vidat haine - cub

0 stars: 0.00 din 0 pareri

42 lei Lei
Brand
CIRAN3593
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Sac de haine cu vidare manuala sau cu ajutorul aspiratorului. Este ideal pentru calatorii dar si acasa pentru economie de spatiu. Vidarea se face manual sau cu ajutorul unui aspirator.
Material : nylon si polietilena
Valva universala.
Dimensiuni : luncime 40 cm x latime 30 cm x inaltime 60 cm

Economisiti de 3 ori mai mult spatiu in dulapuri sau valize
Compresie usoara cu sau fara vid
Protejeaza rufele de praf, acarieni, umiditate
Poate stoca echivalentul a 9 pulovere sub vid
Reutilizabil de pana la 100 de ori
Faciliteaza depozitarea rufelor si a hainelor voluminoase. Datorita compresiei care se poate face prin presiune manuala sau cu ajutorul unui aspirator, vei economisi pana la 80% spatiu in dulapurile casei ca si in valize atunci cand pleci in excursie. Odata comprimate, hainele si textilele dvs. voluminoase sunt protejate de praf, molii, acarieni si umiditate.

Solida si perfect ermetica, sacul poate fi depozitat in dulapuri dar si la subsol sau la mansarda. Respectand instructiunile atasate, acest sac de depozitare in vid este reutilizabil de pana la 100 de ori, minim. Fabricat din nailon si polietilena cu memorie de forma, este transparent, ceea ce faciliteaza identificarea hainelor pe care le inchizi. Fii sigur, compresia nu deterioreaza fibrele textile.

Pentru a efectua compresia, aveti doua optiuni. Fie ca folosesti aspiratorul: supapa Compactor este universala, este potrivita pentru orice aspirator prevazut cu furtun.

Daca nu ai un aspirator sau calatoresti, sacul functioneaza la fel de bine si prin compresie manuala. In acest caz, este suficient sa apasati ferm pe punga odata ce acesta este umplut si rufele se comprima sub presiune.

In ambele cazuri, supapa anti-scurgere si fermoarul cu glisor de inchidere impiedica sa se umfle sacul odata comprimat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura