Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Sac depozitare incaltaminte, 43x29 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

165 lei Lei
Brand
WW11060
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Sac depozitare incaltaminte, 43x29 cm
Sac din material textil pentru depozitarea si organizarea pantofilor la adapost de praf. Sacul poate fi folosit si in calatorii pentru depozitarea pantofilor in geamantan.
Fereastra sacului permite vizualizarea continutului iar inchiderea se face cu snur.
Material : textil (tela) cu PVC.
Dimensiuni : 43 x 29 cm
Sacul de depozitare pentru incaltaminte, cu dimensiunile de 43x29 cm, este un accesoriu practic si util pentru organizarea si protejarea pantofilor. Fabricat dintr-un material textil rezistent, acest sac asigura un mediu sigur si curat pentru depozitarea pantofilor, protejandu-i de praf si murdarie. Este ideal pentru utilizare acasa, in dulapuri sau sertare, dar poate fi la fel de util in timpul calatoriilor, oferindu-va o modalitate eficienta de a depozita pantofii in geamantan.

Sacul este echipat cu o fereastra transparenta, care permite vizualizarea continutului fara a fi nevoie sa deschideti sacul. Acest lucru va ajuta sa identificati rapid perechea de pantofi dorita fara a-i cauta prin intregul sac. In plus, inchiderea sacului se realizeaza prin intermediul unui snur, asigurand o sigilare stransa si protejand incaltamintea de praf, murdarie sau umezeala.

Sacul de depozitare este confectionat dintr-un material textil durabil, precum tela, care este rezistenta la uzura si ofera o protectie adecvata incaltamintei. Suprafata sa este acoperita cu un strat de PVC, care contribuie la rezistenta la apa si ii confera o durabilitate suplimentara.

Cu acest sac de depozitare pentru incaltaminte, veti avea pantofii bine organizati, protejati si la indemana, atat acasa, cat si in timpul calatoriilor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura