Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport metalic sapun cu ventuza Bestlock

0 stars: 0.00 din 0 pareri

52 lei Lei
Brand
EPUIZAT-CIRAN7798
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Organizati baia folosind accesorii de baie cu ventuze. Suportul metalic pentru sapun se fixeaza pe perete (suprafete netede) prin ventuzele performante si poate fi mutat oricand. Nu este necesara gaurirea peretilor sau suruburi.
Dimensiuni : inaltime 13,7 cm x latime 13,2 cm x adancime 13,7 cm.
Diametru venztuza : 7 cm
Poate suporta pana la 2 kg.
Material : otel cromat, ventuza din ABS si TPU.
Garantat anti-rugina si rezistent la apa.
Tehnologie brevetata.

Fixare fara gaurire datorita ventuzei ultra-eficiente
INSTALARE RAPIDA SI USOARA: ventuza Bestlock se blocheaza cu 1/3 de tura a unui cadran, se tine ferm pe suprafete perfect netede, cum ar fi sticla, metal, oglinda si faianta, fara margini aspre. Poate fi repozitionat cu usurinta daca este necesar
Metal cu finisaj epoxidic cromat potrivit pentru umiditate
Suporta pana la 3 kg odata atasat
Ventuza patentata ABS, TPU.
Cu un singur gest, fara unelte sau bricolaj sofisticat, instaleaza aceasta sapuniera din metal cromat, in bucatarie sau baie. Vei economisi spatiu pe marginea chiuvetei sau dulapului. Si aveti incredere in tehnologia cu ventuze Bestlock pentru a va organiza bucataria si baia fara a deteriora peretii.

Pentru instalare, nimic complicat: tot ce trebuie sa faci, prin apasarea ventuzei pe peretele curat si uscat, este sa rotesti butonul cu 1/3 de tura pentru a bloca fixarea si a-ti instala sapuniera. Singura conditie pentru ca ventuza sa tina: suportul se aplica pe faianta, sticla, oglinda sau metal, trebuie sa fie perfect netede.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura