Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport cu ventuza pentru uscator de par Bestlock Black

0 stars: 0.00 din 0 pareri

77 lei Lei
Brand
CIRAN9780
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Suport cu ventuza pentru uscator de par Bestlock Black

Suport cu ventuza elegant pentru uscator de par pentru montare pe perete

. Pastrati uscatorul de par si accesoriile si pastrati cablul bine ascuns

. Se lipeste de toate suprafetele netede, cum ar fi sticla, faianta, oglinzi sau metal

. Repozitionabil usor, pentru optiuni flexibile de depozitare

. Suporta pana la 6 kg atunci cand este atasat de perete

. Fabricat din otel rezistent, cu finisaj cromat

Suportul cu ventuza pentru uscator de par Bestlock Black este solutia eleganta pentru a pastra uscatorul de par si accesoriile organizate si la indemana in baia ta. Cu acest suport, vei putea mentine cablul bine ascuns si vei avea o optiune flexibila de depozitare.

Indiferent de suprafata pe care doresti sa-l montezi, fie ca este vorba de sticla, faianta, oglinda sau metal, suportul cu ventuza se va lipi ferm si sigur. Poti pozitiona suportul in functie de preferintele tale, avand libertatea de a-l muta ori de cate ori doresti.

Cu o capacitate de sustinere de pana la 6 kg atunci cand este atasat de perete, suportul este fabricat din otel rezistent, cu un finisaj cromat elegant. Designul sau este inregistrat si patentat, asigurandu-ti ca te bucuri de un produs de calitate si cu un aspect rafinat.

Unul dintre avantajele majore ale acestui suport este ca nu necesita gaurirea peretelui. Sistemul de adeziv Bestlock este o solutie de depozitare pe perete cu impact redus. Instalarea este rapida si usoara, iar ventuzele adezive Bestlock se fixeaza ferm pe suprafetele netede, cum ar fi sticla, metal, gresie sau oglinda, doar prin rotirea cadranului cu 1/3 de tura. Suportul poate fi repozitionat cu usurinta prin inversarea miscarii de rasucire pentru a elibera atasamentul. Aceste ventuze sunt rezistente la apa si rugina, fiind perfecte pentru utilizarea in mediul umed al baii.

Cu dimensiunile de 15 cm lungime x 13,6 cm latime x 22,4 cm inaltime, suportul cu ventuza pentru uscator de par Bestlock Black se integreaza armonios in orice baie si adauga un plus de stil si functionalitate.

Alege suportul cu ventuza pentru uscator de par Bestlock Black si transforma experienta ta de utilizare a uscatorului de par intr-una comoda si ordonata. Materialul de fabricatie este otel negru, asigurand durabilitate si rezistenta in timp.
. Design inregistrat si patentat.
Fara gaurire! Sistemul de adeziv Bestlock este o solutie de depozitare pe perete care are un impact: discret, usor de instalat si repozitionabil, dupa cum este necesar. Va permite sa utilizati spatiul de pe perete si sa atarnati ustensilele fara gaurire, fara a lasa reziduuri. Ventuzele adezive Bestlock se lipesc ferm de sticla, metal, gresie sau oglinzi si sunt fixate cu doar 1/3 de tura a cadranului. Sunt usor de repozitionat prin inversarea rasucirii pentru a elibera atasamentul. Toate produsele sunt 100% impermeabile si rezistente la rugina, ideale pentru utilizarea in bai.
Dimensiuni : 15 x 15 x 22,4 cm.

Dimensiuni : latime 15 x aldacime 13.6 x inaltime.22.4 cm
Material: otel negru.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura