Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport hartie igienica cu ventuza Bestlock

0 stars: 0.00 din 0 pareri

59 lei Lei
Brand
EPUIZAT-CIRAN7806
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Iata un suport pentru hartia igienica cu ventuza ce va va ajuta sa organizati baia fara a fi nevoie sa gauriti faianta. Gama Bestlock ofera un sistem brevetat de prindere cu ventuze pentru accesorii de organizare a baii. Trebuie sa curatati faianta cu o carpa umeda si sa lasati sa se usuce. Deslipiti folia protectoare de pe ventuze si aplicati suportul pe eprete. Ulterior, rotiti capacul ventuzei in sensul acelor de ceasornic,

Dimensiuni : 14.8 x 3.3 x inaltime 22.5 cm (diametru ventuza 7 cm)
Greutate maxima suportata : 4 kg.
Greutate suport: 0.45 Kg
Material : otel cromat

Descopera solutia practica si eficienta pentru organizarea baii tale cu suportul pentru hartie igienica cu ventuza BESTLOCK. Acest suport inovator iti permite sa organizezi baia fara a fi nevoie sa gauresti faianta.

Gama Bestlock vine cu un sistem brevetat de prindere cu ventuze pentru accesorii de organizare a baii. Pentru a instala suportul, curata faianta cu o carpa umeda si lasa-o sa se usuce. Apoi, dezlipeste folia protectoare de pe ventuze si aplica suportul pe suprafata aleasa. In final, roteste capacul ventuzei in sensul acelor de ceasornic pentru a asigura fixarea ferma.

Cu dimensiunile de 14.8 x 3.3 x inaltime 22.5 cm si un diametru al ventuzei de 7 cm, suportul este potrivit pentru majoritatea rolelor de hartie igienica disponibile pe piata. Avand o greutate suportata de pana la 4 kg, poti avea incredere ca suportul va ramane ferm fixat pe faianta baii tale.

Fabricat din otel cromat de inalta calitate, suportul pentru hartie igienica este durabil si rezistent la coroziune. Designul sau elegant se potriveste perfect in orice stil de baie si adauga un aspect sofisticat.

Cu suportul pentru hartie igienica cu ventuza BESTLOCK, iti poti organiza baia intr-un mod simplu, fara a afecta suprafata faiantei. Profita de aceasta solutie practica si eficienta pentru a-ti mentine baia ordonata si functionala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura