Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Pahar periute dinti cu ventuza Bestlock

0 stars: 0.00 din 0 pareri

51 lei Lei
Brand
CIRAN7807
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Periutele de dinti pot fi asezate la indemana in acest suport metalic cu ventuze ce completeaza colectia de accesorii de baie cu ventuza Bestlock. Organizati baia folosind acest suport. Suportul se fixeaza pe perete (suprafete netede) prin ventuzele performante si poate fi mutata oricand. Nu este necesara gaurirea peretilor sau suruburi.
Dimensiuni : inaltime 16,5 cm x latime 10,5 cm x adancime 7,9 cm.
Diametru ventuza : 7 cm
7.9 x 10.5 x H.16.5
Poate suporta pana la 4 kg.
Material : otel cromat, ventuza din ABS si TPU.
Garantat anti-rugina si rezistent la apa.
Tehnologie brevetata.

Suport de perete, cu ventuza
Instalare ultra-usoara
Se potriveste pe orice suprafata neteda: tigla neteda, sticla, metal sau oglinda
Rezistent la rugina, 100% rezistent la apa
Repozitionabil, dupa bunul plac
Suporta pana la 3 kg
Cu un singur gest, fara unelte sau bricolaj sofisticat, instaleaza acest pahar pentru periuta de dinti pe faianta neteda sau oglinda baii tale. Acest lucru va va permite sa eliberati marginea chiuvetei in timp ce tineti pasta de dinti si periutele de dinti la indemana. Si aveti incredere in tehnologia Bestlock pentru a va organiza baia, fara a deteriora peretii.

Pentru instalare, nimic complicat: tot ce trebuie sa faceti, prin apasarea ventuzei , pe peretele curat si uscat, este sa rotiti roata 1/3 de tura pentru a bloca si fixa cupa. Singura conditie pentru ca acesta sa tina: peretele, din faianta neteda, sticla, oglinda sau metal, trebuie sa fie perfect neted. Suportul pentru pahare este din metal cromat, poate suporta pana la 3 kg, adica fiabilitatea tehnologiei noastre patentate! Cupa este realizata din polipropilena translucida. Ventuza este realizata din ABS si TPU. Sunt atasate explicatii pentru asamblare. Dimensiuni: 18,5 X 13,2 X H.20,3 cm.

Gama Bestlock este ideala pentru echiparea baii sau a bucatariei atunci cand nu poti gauri peretii sau nu stii sa manuiesti. Este un sistem de depozitare la indemana oricui, care este eficient, rezistent la rugina garantat si poate fi repozitionat dupa bunul plac. Folosind peretii pentru a va depozita bunurile, veti dezordinea sertarele, blaturile de lucru si marginile cazii sau chiuvetei si veti pastra ceea ce aveti nevoie cel mai la indemana. Daca te muti, daca ti se schimba dorintele, e simplu: ventuzele se demonteaza usor, fara a lasa urme pe perete.

Prezentare video:

Browserul dumneavoastra nu suport HTML5 Video. Va rugam folositi Google Chrome sau Mozilla Firefox.

Browserul dumneavoastra nu suport HTML5 Video. Va rugam folositi Google Chrome sau Mozilla Firefox.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura