Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport inel prosoape baie, cu ventuza Bestlock Black

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Brand
CIRAN9783
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Suport tip inel prosoape baie, cu ventuza Bestlock Black este ideal pentru amenajarea bucatariilor si bailor atunci cand nu puteti gauri prin pereti
Suport de perete cu ventuza
Instalare ultra usoara
Se conformeaza oricarei suprafete netede: faianta neteda, sticla, metal sau oglinda
Rezistent la rugina, 100% rezistent la apa
Repozitionabil dupa bunul plac
Suporta pana la 3 kg.
Cu un simplu gest, fara unelte sau bricolaj sofisticat, instaleaza acest suport rotund pentru prosoape pentru a-ti tine prosoapele din tesatura la indemana in baie. Cand te ridici de la dus, cada sau langa chiuveta, este foarte convenabil sa gasesti un prosop. In bucatarie, prosoapele sunt adesea cele care tind sa se rastoarne: acest suport pentru prosoape te ajuta sa le strangi. Aveti incredere in tehnologia cu ventuze Bestlock pentru a va organiza bucataria si baia fara a deteriora peretii.
Pretul este pentru 1 bucata Suport tip inel prosoape baie, cu ventuza Bestlock Black.

Nimic complicat pentru instalare: trebuie doar sa apasati ventuza pe peretele curat si uscat, sa rotiti butonul cu 1/3 de tura pentru a bloca atasamentul si sa va instalati suportul pentru prosoape. Singura conditie pentru ca ventuza sa tina este ca baza din gresie, sticla, oglinda sau metal sa fie perfect neteda. Acest suport pentru prosoape din metal cromat poate sustine pana la 3 kg, ceea ce reprezinta fiabilitatea tehnologiei noastre patentate! Dimensiuni: 16 x 2,5 x H. 22 cm. Ventuza este realizata din ABS si TPU. Instructiunile de asamblare sunt atasate.

Suportul tip inel pentru prosoape de baie cu ventuza Bestlock Black este solutia perfecta pentru a organiza si a tine la indemana prosoapele in bucatarie si baie, fara a fi nevoie sa gauriti peretii. Cu o instalare ultrausoara si potrivire pe orice suprafata neteda, precum faianta, sticla, metal sau oglinda, acest suport de perete cu ventuza este rezistent la rugina si 100% impermeabil.

Alegeti acest suport pentru prosoape tip inel pentru a aduce o nota eleganta si functionalitate in spatiul dvs. de baie. Este extrem de convenabil sa aveti prosoapele la indemana, fie ca sunteti in dus, in cada sau langa chiuveta. In bucatarie, acest suport pentru prosoape va ajuta sa le pastrati in ordine si accesibile. Cu tehnologia avansata a ventuzei Bestlock, puteti organiza bucataria si baia fara a compromite aspectul si integritatea peretilor.

Instalarea este simpla si rapida. Trebuie doar sa apasati ventuza pe un perete curat si uscat, apoi sa rotiti butonul pentru a fixa atasamentul. Ventuza va adera ferm la suprafata neteda si va veti putea bucura de suportul solid si sigur pentru prosoape. Suportul este capabil sa sustina o greutate de pana la 3 kg, ceea ce inseamna ca va puteti baza pe fiabilitatea si durabilitatea tehnologiei noastre patentate. Dimensiunile suportului sunt 16 cm diametru x 2,5 cm adancime x 22 cm inaltime. Ventuza este fabricata din ABS si TPU, iar instructiunile de asamblare sunt incluse.

Cu suportul tip inel pentru prosoape de baie cu ventuza Bestlock Black, puteti profita de spatiul disponibil si puteti organiza sertarele, blaturile si marginile cazii sau chiuvetei, avand mereu la indemana ceea ce aveti nevoie. Daca va mutati sau va doriti o reconfigurare a spatiului, nu va faceti griji! Ventuzele se pot indeparta usor si fara a lasa urme pe perete.

Alegeti functionalitatea si designul elegant cu suportul tip inel pentru prosoape de baie cu ventuza Bestlock Black!
Este un sistem de depozitare pentru toata lumea, eficient, fara rugina si relocabil. Folosind peretii pentru a va depozita bunurile, puteti organiza sertare, blaturi si marginile cazii sau chiuvetei si sa pastrati ceea ce aveti nevoie cel mai la indemana. Daca te misti, daca dorintele ti se schimba, este foarte simplu: ventuzele pot fi indepartate usor fara a lasa urme pe perete.
Dimensiuni : diametru 16 cm x adancime 2,5 cm x inaltime 22 cm
Material : metal, ABS + TPU (ventuza)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura