Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Dulap textil Sofia XXL, dimensiuni 150 x 175 x 45 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

270 lei Lei
Brand
TE133019
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Dulap textil Sofia XXL, dimensiuni 150 x 175 x 45 cm este un dulap extra-mare, gri, solutie ideala de depozitare cu mult spatiu pentru imbracamintea de zi cu zi si in afara sezonului, ofera spatiu de depozitare suplimentar - practic si fara praf.
Inclusiv noua rafturi si o sina de imbracaminte - usor de deschis si de inchis folosind fermoare, usi din fleece, care trebuie atasate cu elemente de fixare cu velcro.
Cadru din tub de otel, culoare: gri cu insertii locale de negru, usor, tesatura netesuta respirabila, culoare: gri - rafturi din tesatura netesuta, constructie utilizand un sistem de conectare, poate fi pliata si depozitata pentru a economisi spatiu.
Potrivit pentru depozitarea practica si fara praf a tuturor tipurilor de imbracaminte - ideala si pentru schimbul de imbracaminte de vara si de iarna, pentru dormitor sau dressing, pivnita.
Dimensiuni: aprox.150 x 175 x 45 cm, greutate: aprox.4,4 kg.
Acest dulap spatios de depozitare din material textil / tesatura netesuta Sofia este un adevarat accesoriu organizare spatiu. Deoarece este rapid si usor de asamblat, creeaza un spatiu maxim de depozitare, fiabil in cel mai scurt timp - ideal pentru haine etc.
Echipamentul include noua rafturi din tesatura netesuta si o sina de imbracaminte. Acest lucru permite ca hainele sa fie puse pe umerase si tricouri pliate, pulovere etc. Depozitati-le bine pe rafturile centrale si laterale. Alte avantaje ale dulapului din tesatura gri: este usor, protejeaza dulapul de praf si poate fi usor deschis si inchis folosind patru fermoare.
Inteligent: perdelele usilor sunt pur si simplu rulate si fixate cu elemente de fixare de tip velcro in partea de sus, pentru a face lucrurile mai usor de scos, incarcat si aerisit. O modalitate moderna de depozitare pentru jachete, camasi, pantaloni etc.
De asemenea, ideal ca amenajare initiala pentru camine studentesti, camping sau subsoluri. Cand nu este necesar, poate fi pliat si depozitat convenabil pentru a economisi spatiu. Prin urmare, este ideal si de luat in casa de vacanta.
Dulapul mare pliabil este solutia perfecta pentru crearea rapida a ordinii- ideal pentru o casa ordonata. Cand nu este necesar, poate fi pliat si depozitat convenabil pentru a economisi spatiu.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura