Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cutie depozitare Sofia 28x13x28 cm gri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Brand
TE132717
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cutie depozitare Sofia 28x13x28 cm gri este o cutie de depozitare deschisa, patrata, pentru depozitarea la vedere a obiectelor de uz casnic, pe care le doriti a le avea la indemana - cu un maner practic, care poate fi scoasa din raft.
Pliabila complet si extra plata, pentru depozitare, va economiseste spatiul atunci cand nu este utilizata.
Laturile sunt intarite si fundul detasabil, asigura o stabilitate suplimentara.
Fabricat din material gros, tip fleece (80 g / m), respirabil, culoare: gri, cusaturi si maner: antracit - aspect discret, posibilitati multilple de utilizare.
Versatil, pentru textile si alte ustensile din toata casa, ideal pentru obiecte mici (de ex. Sosete) - poate fi plasat optim in rafturi, pentru depozitare si sortare.
Dimensiuni: aproximativ 28 x 13 x 28 cm, dimensiune pliata: aproximativ 14 x 3 x 28 cm, greutate: aproximativ 205 g.

* Ordinea este jumatate din lupta castigata: cutia de depozitare practica, patrata, Sofia ofera o imagine mai buna asupra gospodariei. Are spatiu pentru textile si alte ustensile, cum ar fi obiecte mici,sosete, agrafe de par, decoratiuni si multe altele.
* Datorita manerului util, cutia poate fi scoasa din raft sau din compartimentul dulapului cu o singura miscare - astfel incat totul este la indemana.
* Inteligent: cand nu este utilizata, cutia poate fi pliata complet si extrem de plata - ideala pentru spatiul de stocare.
* Partile laterale si fundul detasabil al cutiei din fleece sunt intarite, pentru o mai mare stabilitate.
* Organizatorul masoara aproximativ 28 x 13 x 28 cm si este gri, doar cusaturile si manerul sunt setate in antracit.
* Optica discreta, utilizare versatila. Partile laterale si fundul detasabil al cutiei de lana sunt intarite pentru o mai mare stabilitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura