Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Husa depozitare Sofia 90x50x50 cm gri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

41 lei Lei
Brand
TE132720
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Husa depozitare Sofia 90x50x50 cm gri este o geanta depozitare practica, pentru depozitarea economica, fara praf, a diferitelor obioecte, precum: lenjeria de pat si materialele textile de sezon.

Prezinta fermoar pentru deschiderea, umplerea sau scoaterea usoara a obiectelor.

Are o fereastra mare de vizualizare, pentru o imagine mai buna a continutului.

Fabricat din material de tip fleece (80 g / m), respirabil, culoare: gri, fereastra din plastic (PE), culoare: transparenta, cusaturi: negru - cu banda larga, pentru extragere usoara.

Ideal pentru depozitare in spatii care de altfel, sunt neutilizate: in nisa, in spatele perdelelor etc. - pot fi, de asemenea, depozitate in dulapuri de dimensiune adecvata.

Dimensiuni: aprox.90 x 50 x 50 cm, greutate: aprox.225 g.

* Depozitati intr-un mod care va economiseste spatiul: Geanta de depozitare practica Sofia are spatiu pentru o gama larga de obiecte, cum ar fi: lenjeria de pat si materialele textile de sezon - perfecta pentru depozitarea fara praf, protejata de influentele externe.
* Husa este usor de deschis si inchis cu un fermoar, astfel incat continutul sa fie rapid accesibil.
* Fereastra de vizualizare mare, transparenta, PE va ofera o imagine buna a tuturor obiectelor si puteti vedea imediat cu ce este umpluta punga - acest lucru pune capat unor cautari lungi.
* Compus din material tip fleece, in gri, cusaturi negre, accesoriul de uz casnic este pastrat discret, astfel incat sa nu fie foarte vizibil. In plus, poate fi gazduit in spatele perdelelor, in nise si dulapuri de dimensiunea adecvata. Aici nu este vizibil, nu ocupa spatiu suplimentar si poate fi pur si simplu extras din nou daca este necesar.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura