Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Husa transparenta haine, 60 x 135 cm - Sofia

0 stars: 0.00 din 0 pareri

21 lei Lei
Brand
TE132714
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Husa transparenta haine, 60 x 135 cm - Sofia este o husa protectie haine lungi, transparenta, husa de imbracaminte lunga, pentru depozitarea textilelor, de ex. : rochii lungi, paltoane etc. - transparenta pentru o vedere buna - manevrare usoara datorita fermoarului.
Ofera protectie impotriva prafului, murdariei si moliilor - cu o deschidere practica, pentru umeras - ideal pentru agatarea in dulap, in vestiar sau pe suportul pentru haine sau pe sina cu carlig a usii. Nu include fermoar!
Fabricat din film PE, rezistent, culoare: transparent, cusaturi: negru.
Optim pentru depozitarea protejata a hainelor de lucru, atunci cand conduceti sau calatoriti, de ex. in camera de hotel.
Dimensiuni: aprox.60 x 135 x 0,2 cm, greutate: aprox.75 g.
Totul la vedere si totusi bine protejat: articolele lungi, cum ar fi rochii, paltoane etc. Aici sunt protejate, in mod egal, de praf, murdarie si molii. Datorita fermoarului, articolele vestimentare pot fi asezate cu usurinta sub acest accesoriu de uz casnic. Totul la vedere si totusi acoperit: produs transparent, din film PE rezistent ofera o prezentare generala a continutului, in orice moment - astfel incat, sa puteti gasi rapid obiectul vestimentar dorit. Versatil: ajutorul modern poate fi utilizat in dulap, pe vestiar, pe suportul pentru haine sau pe sina cu carlig a usii - pur si simplu introduceti suportul prin deschiderea corespunzatoare si este gata de utilizare. Dimensiunile suportului de depozitare sunt de aproximativ 60 x 135 cm, cu o greutate de aproximativ 75 g - usoara si practica in acelasi timp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura