Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Dulap textil Sofia, dimensiuni 75x150x50 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

181 lei Lei
Brand
TE132712
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Dulap textil Sofia, dimensiuni 75x150x50 cm este un dulap spatios, gri, o solutie ideala de depozitare, cu suficient spatiu pentru haine zilnice si in afara sezonului, ofera spatiu de depozitare suplimentar - practic si fara praf.
Inclusiv tija de suspendare/bara pentru umerase - ideala pentru articolele de imbracaminte de pe umerase, cu placa de baza din tesatura netesuta (doua panouri din MDF) pentru pantofi sau altele asemenea, deschidere si inchidere usoara cu fermoar.
Cadru din tub din otel, culoare:usor, material netesut respirabil, culoare: gri cu insertii negre- doua panouri MDF, constructie utilizand un sistem de conectare, pot fi pliate si depozitate pentru a economisi spatiu.
Potrivit pentru depozitarea practica si fara praf a tuturor tipurilor de imbracaminte - ideala si pentru schimbul de imbracaminte de vara si de iarna, pentru dormitor sau dressing, pivnita, etc.
Dimensiuni: aproximativ 75 x 150 x 50 cm, greutate: aproximativ 3,3 kg.
Organizare sistematica: acest dulap de depozitare textil Sofia din tesatura netesuta respirabila este un mic organizator spatiu. Deoarece este rapid si usor de asamblat, creeaza un spatiu maxim de depozitare, fiabil, in cel mai scurt timp - ideal pentru haine etc.
Este echipat cu o sina de imbracaminte si doua panouri MDF, care sunt acoperite cu tesatura netesuta si formeaza placa de baza.
Practic: deci hainele pot fi depozitate pe umerase si pantofii pusi pe raftul de jos.
Alte avantaje ale dulapului din tesatura netesuta gri: este usor, protejeaza hainele din dulap de praf si poate fi usor deschis si inchis cu un fermoar situat central. O locatie moderna de depozitare pentru jachete, camasi, pantaloni etc. - ideala si ca amenajare initiala pentru caminele studentesti, pentru camping sau la subsol.
Cand nu este necesar, poate fi pliat si depozitat convenabil pentru a economisi spatiu.
Prin urmare, este, de asemenea, potrivit pentru a fi luat, in casa de vacanta.
Dulapul pliant este solutia ideala pentru crearea rapida a unui spatiu de depozitare- perfect pentru o ambianta ordonata.
Dulapul pliant este solutia ideala pentru crearea rapida a ordinii si organizarii hainelor - perfecta pentru o ambianta ordonata.
OTEL, MDF.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura