Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport prosop bucatarie, pentru usa dulap, 19x9 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22 lei Lei
Brand
6610510
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Suport prosop bucatarie, pentru usa dulap, 19x9 cm doar il puneti peste usa dulapului si deja creati ordine in bucatarie.
Montat - ordonat!
Chiar si usile dulapurilor sunt utile - acest suport practic pentru prosoape creeaza spatiu suplimentar de uscare pentru servetele si prosoapele de mana. Pentru latimi de usa dulap de pana la 3 cm.
Material: plastic.
culoarea produsului : alb.
lungime (articol) 19,00 cm.
latime (articol) 9,00 cm.

Suportul pentru prosoape de bucatarie, destinat montarii pe usa dulapului, cu dimensiunile 19x9 cm, este solutia perfecta pentru a crea ordine si organizare in bucatarie. Pur si simplu, trebuie sa-l asezati pe partea interioara a usii dulapului si veti beneficia de un spatiu suplimentar pentru uscarea servetelelor si prosopelor de mana.

Acest suport practic vine in ajutorul dumneavoastra chiar si in privinta usilor dulapurilor. Veti putea beneficia de un spatiu dedicat si optimizat pentru uscarea rapida a prosoapelor, astfel incat acestea sa fie mereu la indemana si ordonate. Suportul este potrivit pentru usi de dulap cu o latime de pana la 3 cm, fiind usor de instalat si de utilizat.

Fabricat din plastic rezistent, acest suport pentru prosoape este durabil si se integreaza armonios in orice bucatarie. Culoarea produsului este alb, conferindu-i un aspect curat si elegant.

Dimensiunile acestui suport sunt urmatoarele:

Lungime: 19,00 cm
Latime: 9,00 cm
Cu suportul pentru prosoape de bucatarie montat pe usa dulapului, veti economisi spatiu si veti beneficia de o organizare mai eficienta in bucatarie. Prosoapele vor fi la indemana, uscate si gata de utilizare, facilitandu-va munca in bucatarie si pastrand un aspect ordonat si curat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura