Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport saci gunoi pentru usa dulap bucatarie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Brand
V484
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Suportul pentru pungi sau saci de gunoi pentru usa dulapului bucatarie se potriveste usilor de dulap cu grosimea de maxim 2 cm. Agatati cele 2 clipsuri pe interiorul usii dulapului si prindeti un sac de gunoi de orice inaltime. Suportul este potrivit si pentru dulapurile din baie, pentru pastrarea gunoaielor.
Dimensiuni : lungime 30 cm x inaltime 17 cm x adancime 13 cm
Material: tevi din aluminiu si plastic.
Suportul pentru saci de gunoi pentru usa dulapului de bucatarie este un accesoriu util si practic pentru a gestiona eficient deseurile. Cu ajutorul celor doua clipsuri incluse, acest suport se fixeaza usor pe interiorul usii dulapului, permitandu-va sa prindeti un sac de gunoi de orice inaltime.

Suportul este conceput pentru a se potrivi si cu dulapurile din baie, oferindu-va o solutie versatila pentru depozitarea gunoaielor in diverse spatii.

Cu dimensiunile de lungime 30 cm x inaltime 17 cm x adancime 13 cm, suportul este compact si nu ocupa mult spatiu in interiorul dulapului. Acesta este fabricat din tevi din aluminiu si plastic, oferindu-i durabilitate si rezistenta in timp.

Prin utilizarea acestui suport pentru saci de gunoi, veti putea sa va pastrati bucataria sau baia mai curate si organizate. Sacul de gunoi va fi tinut in siguranta si in pozitie stabila, evitand astfel scurgerile si dezordinea.

Suportul este conceput pentru a va oferi un acces usor la sacul de gunoi, astfel incat sa puteti inlocui sacul folosit rapid si fara probleme. Acesta este un accesoriu practic si convenabil care va ajuta sa gestionati eficient deseurile si sa mentineti un mediu ordonat.

Cu suportul pentru saci de gunoi pentru usa dulapului de bucatarie, veti beneficia de o solutie eficienta si igienica pentru gestionarea gunoaielor. Simplificati-va activitatile de zi cu zi si mentineti un spatiu curat si ordonat cu acest accesoriu util si durabil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura