Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport organizare interior usa dulap bucatarie - Profi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

74 lei Lei
Brand
V645
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Obtineti spatiu in bucatarie cu acest suport pentru depozitare tocatoare de bucatarie, tavi, capace de oale. Suportul pentru tocatoare agata pe interiorul usii dulapului din bucatarie si are 2 niveluri ce se pot interconecta pentru a obtine o inaltime variabila. Confectionat din plastic si carlige metalice de prindere.
Diemensiuni : inaltime 90 cm x 30 cm x 5 cm
Suportul de organizare interior pentru usa de dulap de bucatarie Profi are o inaltime de 90 cm, o latime de 30 cm si o adancime de 5 cm. Este proiectat pentru a ajuta la organizarea obiectelor din bucataria dvs. si pentru a maximiza spatiul disponibil.

Produsul este fabricat dintr-un material durabil si rezistent la uzura, ceea ce il face potrivit pentru utilizarea frecventa. Suportul are un buzunar, care poate fi utilizat pentru a stoca si organiza o varietate de obiecte, cum ar fi tavi si tocatoare bucatarie.

Suportul de organizare este proiectat pentru a fi fixat pe usa de dulap cu ajutorul suporturilor incluse. Aceasta inseamna ca poate fi utilizat intr-o gama larga de dulapuri de bucatarie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura