Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport rola prosoape hartie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35 lei Lei
Brand
V408
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Suportul se agata de usa dulapului de bucatarie si astfel ai tot timpul la indemana prosoape de hartie.
Se potriveste pentru sertare cu grosimea de pana la 2 cm.
Dimensiuni: 1232,510 cm cca.

Material: Plastic

Culoare: Aluminiu/ Alb

Suportul pentru prosoape de hartie este un accesoriu practic pentru bucataria ta. Acesta se agata de usa dulapului de bucatarie, permitandu-ti sa ai intotdeauna prosoape de hartie la indemana. Este proiectat sa se potriveasca pe sertare cu o grosime de pana la 2 cm, asigurand astfel o fixare sigura.

Cu dimensiunile de aproximativ 1232,510 cm, acest suport ocupa putin spatiu si poate fi instalat in mod convenabil in apropierea zonei de lucru din bucatarie. Este fabricat din plastic durabil, care il face usor de curatat si rezistent la uzura.

Designul sau elegant si modern se imbina perfect cu aspectul oricarei bucatarii. Alegerea culorii poate fi intre aluminiu si alb, oferindu-ti posibilitatea de a alege ceea ce se potriveste cel mai bine cu decorul tau existent.

Cu acest suport pentru prosoape de hartie, vei avea intotdeauna acces rapid la prosoapele de hartie atunci cand le vei avea nevoie in timpul gatitului sau a curateniei in bucatarie. Este o solutie practica si functionala pentru organizarea si optimizarea spatiului in bucatarie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura