Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport prosoape pentru usa dulap bucatarie sau baie, 27x8 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22 lei Lei
Brand
ZME2761
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Suport prosoape pentru usa dulap bucatarie sau baie, 27x8 cm
Suport practic de prosoape pentru usile dulapurilor din baie sau bucatarie.
Suportul se agata pe usa dulapului atat pe interior cat si pe exterior.
Este potrivit pentru usi de dulap cu grosimea de maxim 3 cm si nu distruge usile.
Chiar si usile dulapurilor sunt utile - acest suport practic pentru prosoape creeaza spatiu suplimentar de uscare pentru servetele si prosoapele de mana. Pentru latimi de usa dulap de pana la 3 cm.
Material: plastic.
culoarea produsului : alb.
lungime (articol) 27 cm
latime (articol) 9,00 cm.
Suportul de prosoape pentru usa dulapului este un accesoriu practic si functional pentru baie sau bucatarie. Acest suport este conceput pentru a fi agatat pe usa dulapului, oferindu-va un spatiu suplimentar pentru a agata prosoapele si a le usca in mod convenabil.

Suportul se monteaza usor pe usa dulapului, putand fi fixat atat pe partea interioara, cat si pe partea exterioara a usii. Este compatibil cu usi de dulap cu o grosime de pana la 3 cm si nu va cauza daune usii.

Indiferent daca este utilizat in baie sau in bucatarie, acest suport de prosoape pentru usa dulapului este extrem de util. Va permite sa economisiti spatiu si sa mentineti ordinea, oferindu-va un loc practic pentru a agata servetelele si prosoapele de mana.

Fabricat din plastic rezistent, suportul de prosoape are o constructie durabila si usoara. Cu o lungime de 27 cm si o latime de 9 cm, acesta ofera suficient spatiu pentru a agata mai multe prosoape sau servetele. Designul sau elegant in culoarea alba se potriveste cu orice stil de decor.

Cu ajutorul acestui suport de prosoape pentru usa dulapului, veti putea organiza mai eficient spatiul din baie sau bucatarie si veti avea mereu prosoapele la indemana. Fiind usor de montat si demontat, va permite sa-l mutati sau sa-l schimbati de la o usa la alta in functie de nevoile dvs.

Asigurati-va ca aveti un suport practic si convenabil pentru prosoapele dvs. cu acest suport de prosoape pentru usa dulapului, care adauga un plus de functionalitate si organizare in spatiile dvs. de baie sau bucatarie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura