Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Etajera de agatat in dulap cu 6 compartimente Missy

0 stars: 0.00 din 0 pareri

65 lei Lei
Brand
CIRAN8856
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Etajera de agatat in dulap cu 6 compartimente Missy este o etajera din material textil, flexibila, care are un numar de 6 compartimente. Aceasta etajera verticala pentru sifonier este potrivita pentru a depozita pulovere, tricouri, prosoape, bluze, etc. Etajera de agatat in dulap cu 6 compartimente Missy este un tip de etajera verticala pentru bara sifonier, prinzandu-se cu usurinta, prin banda cu arici, sporind astfel capacitatea de stocare in dulapul dvs.Etajera de agatat in dulap cu 6 compartimente Missy are un imprimeu cu o frunza de culoare albastru paun, imprimata pe un fond alb.
Pe aceasta etajera textila puteti incarca produse cu greutatea de maxim 6 kg.
Carecteristici:
. Fibra netesuta 100% polipropilena.
. Model de frunza de culoare albastru de paun, imprimata pe un fundal alb.
. Fixarea cu banda velcro (tip arici).
. Suporturi interioare din carton.
. Sarcina utila de pana la 6 kg.
. Dimensiuni: 30 x 30 x H. 128 cm

Pretul este pentru 1 bucata Etajera de agatat in dulap cu 6 compartimente Missy.

Etajera de agatat in dulap cu 6 compartimente Missy este solutia ideala pentru a organiza si depozita in mod eficient obiectele vestimentare si textile in sifonierul dumneavoastra. Fabricata din material textil flexibil de inalta calitate, aceasta etajera verticala dispune de 6 compartimente spatioase.

Cu ajutorul acestei etajere, puteti depozita si ordona pulovere, tricouri, prosoape, bluze si multe altele, avand astfel acces facil la ele atunci cand aveti nevoie. Etajera de agatat in dulap cu 6 compartimente Missy se monteaza usor pe bara sifonierului datorita benzii velcro (ariciului), oferindu-va o capacitate suplimentara de stocare in dulapul dumneavoastra.

Cu un design atragator, etajera prezinta un imprimeu cu o frunza in nuante de albastru paun, imprimata pe un fond alb. Acest detaliu estetic adauga un plus de eleganta si stil incaperii dumneavoastra.

Etajera textila poate sustine produse cu o greutate maxima de 6 kg, asigurandu-va ca puteti depozita si organiza in siguranta articolele dumneavoastra preferate. Suporturile interioare din carton ofera stabilitate si rezistenta, mentinand compartimentele in forma si sustinand obiectele depozitate.

Cu dimensiunile de 30 x 30 x 128 cm, etajera ofera suficient spatiu pentru a pastra si organiza hainele si accesoriile intr-un mod eficient. Cu ajutorul acestei etajere de agatat in dulap, veti avea mereu totul la indemana si ordonat, economisind spatiu pretios in sifonier.

Alegeti Etajera de agatat in dulap cu 6 compartimente Missy pentru a va maximiza spatiul de depozitare si pentru a crea un sifonier bine organizat si functional. Cu un design placut si caracteristici de calitate, aceasta etajera este partenerul perfect pentru a mentine ordinea si a va bucura de o experienta placuta de depozitare a hainelor si accesoriilor dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura