Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Raft textil de agatat cu 6 compartimente - bleu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

58 lei Lei
Brand
CIRAN5342
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Organizati sifonierul pe verticala folosind etajera de agatat cu 6 compartimente. Depozitati pantofii sau accesoriile in sifonier pe verticala.
Dimensiuni : lungime 128 cm x latime 30 cm x adancime 30 cm.
Material : PEVA

Nume produs: Raft textil de agatat cu 6 compartimente - bleu

Descriere:
Raftul textil de agatat cu 6 compartimente in culoarea bleu este solutia perfecta pentru a organiza eficient si elegant sifonierul dvs. Transformati spatiul de depozitare pe verticala si pastrati pantofii sau accesoriile intr-un mod practic si ordonat.

Cu dimensiunile sale de lungime 128 cm x latime 30 cm x adancime 30 cm, acest raft ofera suficient spatiu pentru a stoca diferite obiecte de imbracaminte sau accesorii. Fie ca sunt pantofi, curele, sosete sau alte articole, fiecare compartiment al raftului permite organizarea si accesul usor la acestea.

Realizat din material durabil PEVA, raftul textil este rezistent si usor de curatat. Designul sau pliabil permite depozitarea usoara cand nu este utilizat, economisind spatiu in sifonier sau in alte zone de depozitare.

Cu acest raft textil de agatat, veti aduce ordine si functionalitate in sifonierul dvs., transformandu-l intr-un spatiu bine organizat si estetic placut. Alegeti confortul si practicitatea cu raftul textil de agatat cu 6 compartimente - bleu!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura