Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Etajera pentru usa sau dulap Cozy

0 stars: 0.00 din 0 pareri

77 lei Lei
Brand
TA16309
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Etajera pentru usa sau dulap Cozy se monteaza cu usurinta pe usa, dulap sau chiar perete, prin agatare.Etajera pentru usa sau dulap Cozy prezinta un numar de 4 compartimente.
Etajera pentru usa sau dulap Cozy reprezinta o solutie de stocare ideala. In cele 4 compartimente incapatoare pot fi depozitate haine, lenjerie, accesorii, jucarii, cosmetice, produse de toaleta, produse hobby, pantofi, genti de mana, ochelari de soare, etc.
Aceasta etajera pentru usa sau dulap Cozy poate fi agatata deasupra usii standard; veti avea 2 carlige metalice grele cu ajutorul carora puteti agata etajera. De asemenea, potrivit pentru garderoba sau pentru a fi agatata de bara din sifonier. Nu este nevoie de suruburi sau de gaurire!
Alte optiuni de instalare: montare pe perete (suruburile nu sunt incluse).
Etajera pentru usa sau dulap Cozy este ideala pentru crearea de spatiu de stocare suplimentar, va ajuta sa mentineti camera dvs. ingrijita si organizata.
Extra durabil, inserturi puternice din carton, cu ajutorul carora isi pastreaza forma perfecta. Design pliabil; depozitare compacta, atunci cand nu este in folosinta.
Dimensiuni totala: 90 * 33 * 12 cm.
4 cosuri material ; dimensiunea unui cos: 30 * 17 * 11 cm (5L).
Material (tesatura) este moale pentru a stoca materiale sensibile si echipamente de calcul.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura