Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Etajera verticala pentru sifonier cu 6 rafturi - Rivoli

0 stars: 0.00 din 0 pareri

55 lei Lei
Brand
CIRAN4381B
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cu etajera verticala pentru sifonier obtineti mai mult spatiu depozitand pe verticala in cele 6 compartimente. Agatati aceasta etajera pe bara de umerase in dulap sau pe un stender de haine. Impaturiti si depozitati camasi, tricouri, pulovere sau prosoape agatand etajera in sifonier sau pe bara de haine. Etajera poate sustine o greutate de pana la 6kg. Compartimentele sunt intarite cu carton. Fixarea pe bara de umerase se face cu benzi cu arici.
Culoare : taupe + alb (taupe cu buline albe).
Dimensiuni : lungime 128 cm x latime 30 cm x adancime 30 cm.
Material : tesatura netesuta 100% polipropilena
Descopera si alte accesorii pentru depozitare.

Usor de atasat, spatiu de stocare suplimentar
6 compartimente
Model clasic, dar vesel
Ideal pentru depozitarea puloverelor, tricourilor sau a lenjeriei de pat
Acest raft flexibil se ataseaza pur si simplu la bara dulapului, creand spatiu de depozitare cu 6 compartimente suplimentare pentru haine sau lenjerie. Acest lucru este practic in dulapuri. Datorita sistemului sau integrat cu velcro, se instaleaza cu un singur gest si poate fi mutat dupa bunul plac intr-un alt dulap sau chiar pe un suport cu role. Cu bulinele sale albe pe un fundal taupe, aduce o nota de veselie care adauga stil garderobei tale.

Fabricat 100% din netesut din polipropilena, acest raft se coordoneaza perfect cu intreaga gama de depozitare Rivoli. Dimensiuni 30 X 30 X H.128 cm.

Raftul flexibil este solutia potrivita daca va lipsesc rafturile si sertarele in dulapuri. Indiferent de modul in care este configurata garderoba dvs., aveti spatiu suplimentar pentru a va pastra pantofii, sosetele, lenjeria sau accesoriile la indemana. Iar daca nu ai deloc un dulap, ia in considerare un suport cu role care, dotat cu rafturi suspendate, iti va oferi toate avantajele unui dressing mobil mic.

Organizarea este cheia pentru a economisi timp, pentru a evita stresul si iritatia. Din cand in cand, fa-ti timp pentru a-ti aranja dulapurile, dulapurile si sertarele. Doneaza sau arunca dezordinea, cum ar fi hainele de moda veche si accesoriile pe care nu le mai porti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura