Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Etajera verticala bara sifonier, 6 rafturi - Urban

0 stars: 0.00 din 0 pareri

65 lei Lei
Brand
CIRAN6275
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Etajera permite organizarea dulapului de haine, pe verticala. Depozitati, prosoape, tricouri, camasi etc. in mod organizat. Organizati sifonierul pe verticala folosind etajera de agatat cu 6 compartimente. Depozitati pantofii sau accesoriile in sifonier pe verticala.
Se agata pe bara de haine cu banda cu arici.
Dimensiuni : lungime 128 cm x latime 30 cm x adancime 30 cm.
Material : PEVA
Suporta maxim 6 kg.

Etajera verticala va permite sa profitati de spatiul pe verticala in sifonier, astfel incat sa puteti maximiza capacitatea de depozitare si sa aveti o vedere clara asupra articolelor de imbracaminte si accesoriilor pe care le aveti. Aceasta este o solutie eficienta pentru a pastra pantofii si alte accesorii in mod organizat si la indemana.

Cu ajutorul benzii cu arici, etajera se agata usor pe bara de haine din sifonier, oferindu-va stabilitate si siguranta in utilizare. Astfel, puteti adauga rapid si usor acest accesoriu la sifonierul dumneavoastra existent.

Etajera are dimensiuni potrivite pentru a se potrivi majoritatii sifonierelor, avand o lungime de 128 cm, latime de 30 cm si adancime de 30 cm. Aceste dimensiuni generoase va permit sa depozitati si sa organizati o gama larga de haine si accesorii in fiecare raft.

Construita din material PEVA durabil si rezistent, etajera este usor de intretinut si curatat. Materialul PEVA este cunoscut pentru proprietatile sale anti-umezeala, protejand astfel hainele si accesoriile de umezeala si mirosuri neplacute.

Etajera poate suporta o incarcare maxima de 6 kg, asigurandu-va ca puteti depozita in siguranta si in mod organizat articolele de imbracaminte si accesorii.

Cu ajutorul etajerei verticale pentru bara de sifonier cu 6 rafturi Urban, veti putea transforma rapid sifonierul dumneavoastra intr-un spatiu ordonat si eficient. Organizati hainele si accesorii in mod convenabil si asigurati-va ca totul este la indemana si usor de gasit cu acest produs practic si functional.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura