Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cos organizator pentru usa dulap - Balance

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Brand
EPUIZAT-PF125900D
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Cos organizator pentru usa dulap - Balance este un cos suspendat, perfect pentru optimizarea spatiului de depozitare al bucatariei.
Pur si simplu se agata de usa dulapului, in interior, pentru a va depozita lucrurile si a le pastra in ordine.
Acest cos organizator pentru usa dulap este un accesoriu organizare casa ce poate fi utilizat in orice spatiu din casa, nu doar in bucatarie.
Fabricat din plastic.
Dimensiuni: adancime 13 x lungime 24,5 x inaltime 26.
Pretul este pentru 1 bucata.
Culori diverse: argintiu, antracit sau negru, dar, se livreaza culoarea aleatoriu, in functie de stocul disponibil, nu se poate selecta culoarea.

Cosul organizator pentru usa dulapului Balance este solutia perfecta pentru a optimiza spatiul de depozitare din bucatarie. Cu acest accesoriu practic, puteti utiliza eficient interiorul usii dulapului pentru a depozita si organiza lucrurile intr-un mod ordonat.

Instalarea este foarte simpla: pur si simplu agatati cosul pe usa dulapului, iar acesta va sta ferm fixat, fara a necesita perforarea sau alte modificari ale mobilierului. Astfel, veti putea utiliza spatiul disponibil in mod inteligent si veti avea acces usor la obiectele de care aveti nevoie.

Cosul organizator nu se limiteaza doar la bucatarie; el poate fi utilizat in orice spatiu din casa unde aveti nevoie de un sistem de organizare suplimentar. De exemplu, puteti utiliza acest cos in baie pentru a depozita produsele de igiena, in camera de zi pentru a tine telecomanda sau alte obiecte mici, sau in dormitor pentru a pastra accesoriile de ingrijire personala.

Fabricat din plastic rezistent, cosul organizator este durabil si usor de curatat. Dimensiunile sale sunt de aproximativ 13 cm adancime, 24,5 cm lungime si 26 cm inaltime, oferind suficient spatiu pentru depozitarea diverselor obiecte.

Cu ajutorul cosului organizator pentru usa dulapului Balance, veti putea mentine ordinea in bucatarie si in alte incaperi, avand obiectele importante la indemana si eliberand spatiu pretios in dulapuri si sertare.

Dimensiuni:

Adancime: 13 cm
Lungime: 24,5 cm
Inaltime: 26 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura