Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Organizator de dulap pentru 10 tricouri, 29,5 x 13 x 35 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

86 lei Lei
Brand
EPUIZAT-V775
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Organizator de dulap pentru 10 tricouri, 29,5 x 13 x 35 cm
Acest organizator de dulap este un produs practic si util, construit pentru a va ajuta sa organizati si sa pastrati in ordine tricourile in dulapul sau sifonierul dvs. de haine. Cu dimensiunile sale compacte de 29,5 cm latime, 13 cm grosime si 35 cm lungime, acest organizator poate fi usor plasat in orice spatiu, oferind un spatiu de depozitare suplimentar pentru tricourile dvs.

Organizatorul este construit din placi transparente din material plastic de inalta calitate, care permit o vizibilitate clara a tricourilor depozitate intre ele. Prin impartirea tricourilor pe placi separate, acest produs va ajuta sa pastrati hainele in ordine si sa evitati amestecarea sau incurcarea lor, economisind astfel timp pretios in fiecare dimineata.

Cu acest organizator, veti putea sa va optimizati spatiul din dulapul sau sifonierul dvs. de haine, astfel incat sa puteti depozita mai multe tricouri decat inainte. Fiind usor si portabil, acesta poate fi mutat cu usurinta de la un dulap la altul, oferindu-va flexibilitatea de a organiza hainele oriunde in casa. Este un produs excelent pentru cei care cauta o solutie simpla si eficienta pentru organizarea tricourilor.

Cu ajutorul produselor Happymax, organizarea hainelor devine o placere si nu o corvoada! Fie ca alegeti un organizator de dulap sau o alta solutie de depozitare, veti fi surprins cat de mult spatiu puteti economisi si cat de usor este sa pastrati hainele in ordine. Happymax - pentru un dulap ordonat si mai mult timp petrecut pentru a va bucura de hainele preferate

Material : plastic
Dimensiuni : lungime 35 cm x latime 29,5 cm x inaltime 13 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura