Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Organizator de dulap pentru 10 pulovere, 29,5 x 26 x 35 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

86 lei Lei
Brand
EPUIZAT-V776
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Organizator de dulap pentru 10 pulovere, 29,5 x 26 x 35 cm

Organizatorul de dulap pentru 10 pulovere este solutia perfecta pentru a pastra dulapul ordonat si a economisi spatiu. Cu o dimensiune de 29,5 x 26 x 35 cm, acesta poate fi asezat pe rafturi, ajutand la organizarea dulapurilor si eliminarea dezordonii. Placile din plastic transparent permit vizualizarea continutului, astfel incat sa poti gasi rapid ceea ce cauti.
Acest organizator de dulap este un produs practic si util, construit pentru a va ajuta sa organizati si sa pastrati in ordine puloverele in dulapul sau sifonierul dvs. de haine. Cu dimensiunile sale compacte de 29,5 cm latime, 26 cm grosime si 35 cm lungime, acest organizator poate fi usor plasat in orice spatiu, oferind un spatiu de depozitare suplimentar pentru tricourile dvs.

Organizatorul este construit din placi transparente din material plastic de inalta calitate, care permit o vizibilitate clara a tricourilor depozitate intre ele. Prin impartirea puloverelor pe placi separate, acest produs va ajuta sa pastrati hainele in ordine si sa evitati amestecarea sau incurcarea lor, economisind astfel timp pretios in fiecare dimineata.

Cu acest organizator de dulap, vei avea mai mult spatiu pentru a depozita haine si vei avea mai multe idei de organizare a hainelor tale.
Nu mai trebuie sa pierzi timpul cautand hainele preferate, ci le poti gasi rapid si usor in dulapul organizat.

Daca iti doresti sa iti organizezi dulapul si sa ai mai mult spatiu pentru hainele tale, Happymax, magazinul online de mobilier si accesorii pentru casa, poate fi solutia perfecta pentru tine. Descopera gama lor larga de produse de organizare si depozitare si transforma dulapul tau intr-un spatiu ordonat si eficient!

Material : plastic
Dimensiuni : lungime 35 cm x latime 29,5 cm x inaltime 26 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura