Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Organizator chiuveta bucatarie, dimensiuni 18 x 13,5 x 18 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

56 lei Lei
Brand
HH30057
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Organizator chiuveta bucatarie, dimensiuni 18 x 13,5 x 18 cm este un accesoriu bucatarie pentru organizarea buretilor, lavetelor si sticleleor cu detergent lichid.
Bun pentru a va organiza totul intr-un singur loc.
Material: plastic.
Dimensiuni: 18 x 13,5 x 18 cm.

Organizatorul pentru chiuveta de bucatarie, cu dimensiunile de 18 x 13,5 x 18 cm, este un accesoriu util pentru a va mentine ordonata zona de lucru in bucatarie. Acest organizator este conceput special pentru a organiza buretii, lavetele si sticlele cu detergent lichid, permitandu-va sa le aveti la indemana si in acelasi timp bine organizate.

Fabricat din plastic durabil, organizatorul este usor de curatat si rezistent la umezeala, fiind perfect adaptat pentru utilizarea intr-un mediu umed precum chiuveta de bucatarie. Dimensiunile sale compacte de 18 x 13,5 x 18 cm permit asezarea convenabila pe chiuveta sau pe blatul bucatariei.

Cu acest organizator, puteti pastra toate aceste elemente de curatenie intr-un singur loc, evitand astfel dezordinea si economisind spatiu in bucatarie. Indiferent daca este vorba despre bureti abrazivi, lavete de curatare sau sticle de detergent lichid, acest organizator va ajuta sa le gasiti rapid si sa le aveti la indemana atunci cand aveti nevoie de ele.

Organizatorul pentru chiuveta de bucatarie este un accesoriu practic si functional care va ajuta sa mentineti ordinea si curatenia in bucatarie, facandu-va activitatile zilnice mai eficiente si mai placute.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura