Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Organizator rujuri cu 9 compartimente

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31 lei Lei
Brand
EPUIZAT-CIRAN7321
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Acest organizator are 2 compartimente. Sus se pot pastra 9 rujuri iar in partea inferioara tuburile folosite mai rar sau alte accesorii de frumusete.
Dimensiuni : inaltime 13,1 cm x lungime 9,4 cm x latime 9,4 cm
Material : polistiren negru

Stand negru pentru machiaj
9 compartimente + depozitare in partea inferioara

Acest organizator de rujuri negru va va ajuta sa vedeti cu usurinta tubul si culoarea de care aveti nevoie. In depozitul inferior, puteti depozita bijuterii sau alte produse de machiaj. In dormitorul tau sau in baie, pe o comoda sau raft, intr-un sertar sau chiar pe marginea chiuvetei, rujurile, creioanele tale preferate vor fi atat accesibile cat si perfect organizate. Practic si elegant, acest display este realizat din polistiren negru.

Dimensiuni 9,4 X 9,4 X H.13,1 cm.

Daca iti plac machiajul si bijuteriile, de ce sa nu amenajezi un spatiu de frumusete doar pentru tine? Pe un raft, comoda sau consola, intr-o incapere bine luminata, aranjeaza mai multe unitati de depozitare de diferite dimensiuni adaptate la ceea ce vrei sa depozitezi. Aduna-ti toate accesoriile aici. Bijuterii bineinteles, dar si pudra, fond de ten, rujuri, rimel si tot ce ai nevoie pentru a le aplica: tampoane de bumbac si tampoane de vata, perii, creioane, pensule, ondulatoare de gene... Pe scurt, tot ce ai nevoie pentru o mica atingere, un adevarat makeover!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura