Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Saci de paine pentru microunde, 2 buc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

37 lei Lei
Brand
E61116233
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Sunt conceputi pentru folosirea acestora in cuptorul cu microunde pentru reimprospatarea painii in cateva secunde dupa care painea va deveni moale; Sunt ideali pentru conservarea painilor sau a baghetelor.
Punga mare se pliaza prin presiune la dimensiunea de 59 sau 52 cm, lungime;
Sacii prezinte cordon culisant pentru inchidere;
Sunt imprmati pe o parte - Print pe de o parte
Caracteristici :
Material: partea exterioara 100% bumbac / interior dublu de polietilena
Dimensiuni articol: 45,5 x 26,5 si 19 cm x 70 cm

Sacii de paine pentru microunde sunt un set de doua saci special conceputi pentru a improspata painea in cateva secunde in cuptorul cu microunde. Acesti saci sunt solutia ideala pentru a pastra painea proaspata si a conserva baghetele pentru o perioada mai lunga de timp.

Punga mare se poate plia prin presiune, ajustandu-se astfel la dimensiunile de 59 sau 52 cm in lungime, in functie de nevoile tale. Aceasta iti permite sa introduci diverse dimensiuni de paine in sac, asigurandu-te ca aceasta va fi protejata si improspatata eficient.

Sacii de paine sunt prevazuti cu un cordon culisant, care asigura inchiderea sigura si ermetica a sacului. Acest detaliu practic iti ofera posibilitatea de a sigila painea in interior, pastrandu-i prospetimea si aroma.

Un aspect atractiv al sacilor de paine este designul imprimat pe o parte a acestora, adaugand un element de stil si personalitate. Aceasta iti permite sa alegi dintre diverse modele sau imprimeuri disponibile, aducand un strop de originalitate in bucataria ta.

Sacii sunt fabricati dintr-un material durabil, cu partea exterioara din 100% bumbac si un interior dublu de polietilena. Aceasta combinatie de materiale asigura o izolare termica eficienta si protectie impotriva umezelii, mentinand painea in conditii optime pentru a-i prelungi prospetimea.

Dimensiunile articolelor sunt de 45,5 x 26,5 cm si 19 cm x 70 cm, oferind suficient spatiu pentru a gazdui diferite dimensiuni si tipuri de paine.

In concluzie, sacii de paine pentru microunde sunt accesorii practice si estetice, concepute pentru a pastra painea proaspata si pentru a conserva baghetele in bucataria ta. Fabricati dintr-un amestec de materiale durabile, acesti saci ofera o solutie convenabila pentru improspatarea rapida a painii in cuptorul cu microunde. Cu un sistem de inchidere sigur si designul imprimat atragator, acesti saci sunt optiunea ideala pentru a-ti mentine painea delicioasa si moale pentru mai mult timp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura