Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Set 6 saci vidare haine si pompa manuala

0 stars: 0.00 din 0 pareri

79 lei Lei
Brand
ZRG5964
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Set 6 saci vidare haine si pompa manuala este un set alcatuit dintr-un numar de 6 saci, cu 3 dimensiuni si o pompa manuala.
Dimensiunile sacilor de vidat:
2 buc x 45x70 cm
2 buc x 50x85 cm
2 buc x 57x100 cm.
Reducerea volumului cu 75 %.Sacii de vidat sunt reutilizabili.
Fabricat din PET+PE.
Nu necesita aspirator, intrucat veti primi in set pompa manuala.

Setul de 6 saci de vidare pentru haine impreuna cu pompa manuala este solutia perfecta pentru a economisi spatiu in dulapul dvs. si a proteja hainele de praf, umiditate si insecte. Acest set contine 6 saci, dintre care 2 au dimensiunile 45x70 cm, 2 au dimensiunile 50x85 cm si 2 au dimensiunile 57x100 cm.

Sacii de vidare permit reducerea volumului hainelor cu pana la 75%, ceea ce va ajuta sa aveti mai mult spatiu disponibil in dulap sau in valizele de calatorie. Acestia sunt reutilizabili, astfel incat puteti folosi si refolosi sacii ori de cate ori aveti nevoie.

Fabricati dintr-o combinatie de PET (polietilena tereftalat) si PE (polietilena), sacii de vidare sunt durabili si rezistenti. Materialul asigura protectie impotriva umiditatii, prafului si insectelor, mentinand hainele in conditii bune pe perioade indelungate.

Setul include, de asemenea, o pompa manuala, astfel incat sa nu aveti nevoie de un aspirator pentru a extrage aerul din saci. Pompa manuala este usor de utilizat si va permite sa vidati sacii in mod eficient si rapid, asigurandu-va ca hainele sunt compacte si protejate.

Cu acest set de saci de vidare si pompa manuala, puteti organiza si pastra hainele intr-un mod eficient, fara a ocupa prea mult spatiu in dulap sau in valize. Indiferent ca sunteti acasa sau in calatorie, aceste saci de vidare va ofera solutia ideala pentru depozitarea si protejarea hainelor intr-un mod practic si convenabil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura