Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Suport reglabil pentru saci de gunoi - H 87 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

56 lei Lei
Brand
EPUIZAT-TE235177
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Suportul reglabil pentru saci de gunoi este prevazut cu capac si inel de prindere. Inaltimea este reglabila in 3 trepte capac fiind rosu sau albastru.
Stand de sac pentru gunoi reglabil in inaltime cu 3 inaltimi, adaptabil la diferite inaltimi - asadar potrivit pentru a fi amplasat sub un raft, in spatele unei usi inchise, intr-un dulap etc.
Pentru pungi de plastic de pana la 120 l, pentru a fi atasate, antiderapant, cu un inel de strangere, practic - cu capac cu balamale si baza larga.
Fabricat din plastic, culoare: rosu sau albastru. Livrarea culorii se face aleatoriu, in functie d estoc, nu se poate selecta culoarea.
Ideal pentru instalarea in bucatarie, subsol sau garaj, de asemenea, pentru a economisi spatiu pe un perete sau intr-o nisa - perfect pentru gospodarii mari, sarbatori etc.
Dimensiuni: aproximativ 28,5 x 32 cm, inaltime reglabila de la aproximativ 47 cm pana la aproximativ 87 cm, greutate: aproximativ 780 g.
Este un suport practic pentru pungile de gunoi, faciliteaza colectarea deseurilor, un produs versatil, eficient, inteligent.
Inaltime maxima: 87 cm.
Dimensiuni: aproximativ: l 28 x L 30 cm.
Potrivit pentru saci de gunoi cu capacitate cilindrica de pana la 120 l.

Livrarea culorii este aleatorie, in functie de stocul disponibil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura