Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Recipient dublu oua ochiuri la microunde 2 buc.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

34 lei Lei
Brand
ZKC2152
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Preparati rapid oua ochiuri la microunde cu acest recipient special pentru 2 ochiuri.

Varsati continutul oualor in cele 2 recipiente, adaugati ingredientele (plante aromatice, branza, cascaval etc) si inchideti recipientul. Respectati timpul indicat pentru preparare : 40 sec pentru oua moi, 50 sec pentru oua medii sau 110 sec pentru cele tari. Recipientul este prevazut cu capac ceea ce asigura o preparare optima si inlatura riscul de a stropi peretii cuptorului cu grasime.
Dimensiuni : 15,8 cm x 11,5 cm x 3 cm
Material : PP
Disponibil in mai multe culori, livrarea se face aleatoriu in functie de stocul disponibil. Nu se poate selecta culoarea.
Set de 2 buc (2 recipiente duble, in total 4 locasuri pentru preparare).

Cu recipientul dublu pentru oua ochiuri la cuptor cu microunde, veti putea pregati rapid si usor oua ochiuri delicioase. Acest recipient special va permite sa pregatiti 2 oua ochiuri in cuptorul cu microunde in doar cateva minute. Iata cateva detalii despre acest produs:

Pregatiti Oua Ochiuri Rapid: Turnati continutul oualor in cele 2 recipiente ale acestui recipient, adaugati ingredientele preferate, cum ar fi plante aromatice, branza sau cascaval, si inchideti capacul.

Timpuri de Gatire Perfecte: Cu ajutorul acestui recipient, puteti obtine oua moi in doar 40 de secunde, oua medii in 50 de secunde sau oua tari in 110 secunde. Acest lucru va permite sa ajustati gatirea dupa preferintele dvs.

Preparare Igienica si Fara Stropire: Capacul acestui recipient asigura o preparare igienica si eficienta, eliminand riscul de a stropi cuptorul cu microunde cu grasime.

Dimensiuni Compacte: Cu dimensiuni de 15,8 cm x 11,5 cm x 3 cm, acest recipient este compact si se potriveste perfect in majoritatea cuptoarelor cu microunde.

Material Durabil: Acest recipient este fabricat din material PP durabil, rezistent la temperaturi ridicate, astfel incat sa puteti sa-l utilizati in siguranta in cuptorul cu microunde.

Cu acest recipient dublu pentru oua ochiuri la cuptor cu microunde, veti putea savura oua ochiuri proaspete si delicioase intr-un timp foarte scurt. Este solutia ideala pentru un mic dejun rapid si gustos sau pentru a va bucura de oua ochiuri in orice moment al zilei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura