Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Separatoare pentru raftul de haine - 2 buc.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

42 lei Lei
Brand
EPUIZAT-V664
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Separatoarele pentru haine se fixeaza pe rafturile din sifonier pentru a preveni caderea si amestecarea hainelor. De cele mai multe ori, cand umblati printre hainele impaturite aflate pe sertarul din sifonier sau dulap, acestea nu mai sunt la fel de aranjate. Aceste separatoare va ajuta sa pastrati ordinea in sifonier.
Separatoarele se fixeaza pe sertare cu ajutorul clipsurilor incluse.

Set de 2 buc.
Dimensiuni : 30 x 35 x 1cm
Setul de doua separatoare pentru raftul de haine este solutia perfecta pentru a mentine ordinea in sifonierul dvs. Indiferent daca doriti sa separati hainele in functie de categorii, sezoane sau stiluri, aceste separatoare va ajuta sa organizati si sa gasiti rapid hainele dorite.

Separatoarele se fixeaza pe rafturile sau sertarele din dulap cu ajutorul clipsurilor incluse. Aceasta asigura stabilitatea si pozitionarea precisa a separatoarelor, astfel incat sa ramana in loc chiar si atunci cand mutati hainele in jurul lor.

Setul este format din doua bucati, oferindu-va flexibilitate in organizarea dulapului. Puteti utiliza un separator pentru a separa doua categorii diferite de haine sau puteti utiliza ambele pentru a crea mai multe compartimente pe acelasi raft. Alegerea va apartine in functie de nevoile dvs. specifice.

Cu dimensiunile de 30 x 35 x 1 cm, separatoarele sunt potrivite pentru majoritatea dulapurilor sau sertarelor obisnuite. Acestea nu ocupa mult spatiu, dar aduc un nivel de organizare suplimentar in sifonierul dvs.

Indiferent daca aveti haine pentru sezonul rece si cel cald, haine de lucru si de zi sau diferite stiluri de haine, separatoarele va vor ajuta sa mentineti totul in ordine si usor de accesat.

Cu setul de doua separatoare pentru raftul de haine, veti adauga un plus de organizare si eficienta sifonierului dvs. Simplificati-va rutina zilnica si gasiti cu usurinta hainele dorite cu ajutorul acestor accesorii practice si functionale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura