Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Tava pentru organizare in frigider-transparent

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23 lei Lei
Brand
ZKB64521-T
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Tava pentru Organizare in Frigider - Transparenta

Optimizati spatiul din frigiderul dvs. si mentineti-l ordonat cu ajutorul acestei tavi transparente pentru organizare si depozitare. Ideala pentru stocarea iaurturilor, sosurilor, borcanelor, fructelor si legumelor, aceasta tava va ajuta sa aveti alimentele sortate si organizate, profitand la maximum de spatiul disponibil.

Caracteristici:

Design transparent: Permite vizualizarea rapida a continutului, facilitand accesul la alimentele depozitate.
Organizare eficienta: Perfecta pentru depozitarea iaurturilor, sosurilor, borcanelor, fructelor si legumelor, mentinand frigiderul ordonat si organizat.
Dimensiuni: Lungime 33 cm x Latime 15 cm x Inaltime 8,5 cm, oferind suficient spatiu pentru diverse alimente.

Beneficii:

Maximizarea spatiului: Ajuta la organizarea eficienta a frigiderului, permitandu-va sa profitati la maximum de spatiul limitat din interior.
Acces facil: Designul transparent si dimensiunile practice asigura accesul rapid si usor la alimentele depozitate.
Versatilitate: Poate fi utilizata pentru a organiza iaurturile dupa data expirarii, pentru a depozita borcane si sosuri sau pentru a pastra fructele si legumele in ordine.
Durabilitate: Fabricata din plastic de inalta calitate, tava este durabila si rezistenta la utilizare zilnica.

Cum sa utilizati:

Plasati tava in frigider: Asezati tava pe un raft din frigider, intr-o pozitie accesibila.
Depozitati alimentele: Organizati iaurturile, sosurile, borcanele, fructele si legumele in tava, sortandu-le dupa preferinte si nevoi.
Mentineti ordinea: Verificati periodic continutul tavii si rearanjati alimentele pentru a mentine frigiderul organizat si eficient.

Specificatii:

Material: Plastic de inalta calitate
Dimensiuni: Lungime 33 cm x Latime 15 cm x Inaltime 8,5 cm
Culoare: Transparent

Asigurati-va ca frigiderul dvs. ramane curat si organizat cu aceasta tava transparenta pentru organizare. Un accesoriu indispensabil pentru orice bucatarie moderna, tava va ajuta sa pastrati alimentele in ordine si sa profitati la maximum de spatiul disponibil in frigider.

Organizati frigiderul si creati mai mult spatiu cu ajutorul acestei tavi pentru organizare si depozitare in frigider. Orice frigider are nevoie de organizare pentru a profita de spatiul limitat din interior. Tava pentru organizare in frigider poate depozita iaurturi, sosuri, borcane, fructe si legume etc. In acest mod aveti alimentele sortate si organizate. Puteti de pilda sa organizati iaurturile dupa data expirarii. Orice frigider are nevoie de organizare pentru a profita de spatiul limitat din interior.

Dimensiuni : Lungime 33 cm x latime 15 cm x inaltime 8,5 cm
Material : plastic
Pretul este pentru 1 bucata

Tava pentru organizare in frigider-transparent.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura