Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cutie depozitare si organizare in frigider 32,5x15x8cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

65 lei Lei
Brand
EPUIZAT-FO26393
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Depozitati si organizati alimentele din frigider folosind cutii pentru frigider. Aceasta cutie transparenta va ajuta sa organizati interiorul frigiderului dvs. Cutia pentru organizarea frigiderului este transparenta ceea ce permite observarea continutului acestuia.
Dimensiuni : lungime 32cm x latime 15 cm x inaltime 8 cm

Cutia de depozitare si organizare in frigider este accesoriul perfect pentru a va ajuta sa va organizati alimentele si sa creati un interior de frigider ordonat. Cu aceasta cutie transparenta, veti putea vedea rapid si usor ce se afla in interiorul ei, facilitand gasirea si accesul la alimentele dorite.

Cu dimensiunile sale de 32 cm lungime, 15 cm latime si 8 cm inaltime, aceasta cutie este suficient de spatioasa pentru a depozita o varietate de alimente, cum ar fi fructe, legume, carne, lactate sau conserve. Puteti aseza cutia pe rafturile frigiderului, economisind spatiu si pastrand totul in ordine.

Cutia este fabricata dintr-un material transparent de inalta calitate, care nu numai ca permite vizualizarea continutului, dar si protejeaza alimentele de contaminare si mirosuri nedorite. De asemenea, este usor de curatat si rezistent la temperaturile scazute ale frigiderului.

Cu ajutorul acestei cutii de depozitare si organizare in frigider, veti putea pastra alimentele proaspete pentru o perioada mai lunga de timp si veti evita risipa. Organizarea eficienta a frigiderului va va permite sa va gasiti rapid ingredientele si sa economisiti timp si energie in bucatarie.

Indiferent daca doriti sa pastrati fructele si legumele separate, sa grupati alimentele in functie de categorii sau sa organizati compartimentele frigiderului in mod eficient, aceasta cutie de depozitare si organizare va va ajuta sa va mentineti frigiderul in ordine si sa facilitati accesul la alimentele preferate.

In concluzie, cu aceasta cutie de depozitare si organizare in frigider de inalta calitate si transparenta, veti putea crea un interior de frigider bine organizat si ordonat. Cu dimensiunile sale generoase si materialul durabil, aceasta este solutia ideala pentru pastrarea si organizarea alimentelor in frigider. Alegeti aceasta cutie si bucurati-va de un frigider bine organizat si alimente proaspete pentru o perioada mai lunga de timp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura