Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Set 2 cutii depozitare in frigider - 30,5x18 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

26 lei Lei
Brand
V449
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Organizarea frigiderului presupune ordine si mai mult spatiu in frigider. Cutiile pentru frigider sunt precum niste cosuri pentru depozitarea in frigider a alimentelor . Acestea au orificii pentru a observa continutul si sunt suprapozabile astfel incat puteti depozita pe inaltime folosind mai multe cosuri. Cosurile au maner in partea frontala pentru o manevrare mai usoara. Sunt potrivite pentru orice frigider dar pot fi folosite uriunde doriti :in camara, in camera copilului etc. Sunt confectionate din plastic si se curata usor cu o carpa uda.
Pretul este pentru 2 cutii.
Dimensiuni : lungime 30,5 cm x latime 18 cm x inaltime 8 cm

Setul de 2 cutii pentru depozitare in frigider, cu dimensiunile de 30,5 cm lungime, 18 cm latime si 8 cm inaltime, este solutia perfecta pentru a va organiza frigiderul si a castiga mai mult spatiu in interior. Aceste cutii sunt concepute ca niste mici cosuri pentru depozitarea alimentelor in frigider, oferindu-va posibilitatea de a pastra totul ordonat si la indemana.

Cutia este dotata cu orificii in partea frontala, permitandu-va sa vedeti continutul intr-un mod usor si rapid, fara a fi nevoie sa deschideti fiecare cutie. Aceasta va ajuta sa gasiti rapid alimentele dorite si sa evitati risipa sau uitarea produselor pe care le aveti in frigider.

Un avantaj important al acestor cutii este capacitatea lor de a fi suprapuse. Datorita designului lor inteligent, puteti empila mai multe cutii una peste alta, economisind astfel spatiu in inaltime. Aceasta va permite sa utilizati in mod eficient fiecare raft sau spatiu disponibil in frigider.

Fiecare cutie este prevazuta cu un maner frontal, oferindu-va o priza confortabila si usoara pentru a le manipula sau muta dintr-un loc in altul. Acest detaliu ergonomic faciliteaza organizarea si accesul rapid la alimentele depozitate.

Setul de 2 cutii pentru frigider poate fi utilizat nu doar in frigider, ci si in alte incaperi ale casei, precum camara, camera copilului sau chiar in dulapurile de depozitare. Acestea sunt fabricate din plastic rezistent si durabil, usor de curatat cu o carpa umeda.

Alegeti acest set de cutii pentru a va pastra frigiderul ordonat si pentru a economisi spatiu pretios. Indiferent ca doriti sa depozitati legume, fructe, produse lactate sau orice alt aliment, aceste cutii va vor ajuta sa mentineti totul in ordine si la indemana. Pretul mentionat este pentru setul de 2 cutii, oferindu-va mai multe optiuni de organizare si depozitare in frigiderul dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura