Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Cutie pentru frigider Danubio

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Brand
PF11217
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Cutie pentru frigider Danubio. Pentru o buna organizare in frigider va trebui sa folositi cutii din plastic pentru depozitare. Acestea vor pastra alimentele organizat si astfel frigiderul va deveni mai incapator. Ordinea in frigider inseamna si economie de spatiu.
Cutia de depozitare este realizata din plastic de inalta rezistenta, fara BPA, ceea ce asigura siguranta alimentara si durabilitatea cutiei. Cu sistemul transparent de organizare a frigiderului, puteti gasi rapid si usor ceea ce aveti nevoie.
Sortare si depozitare - aceasta cutie de depozitare poate stoca multe tipuri de articole. Mic organizator pentru depozitarea legumelor, fructelor, borcanelor sau sticlelor pe care le puneti in frigider, conservelor, etc.
Dar, aceasta cutie depozitare poate fi utila si pentru depozitarea produselor cosmetice. Aceasta cutie este un organizator pentru depozitare fructe, legume, bauturi, condimente, biscuiti, jucarii, etc.
Design deschis si usor de curatat - designul cu gura deschisa pastreaza fructele proaspete si sunt usor de scos. Daca cutia de depozitare este murdara, spalati-o pur si simplu cu apa calda (interval de temperatura -20 grade pana la 50 grade) si sapun.
Nu doar pentru frigider - cutia poate fi asezata in dulapuri, congelatoare, camara, birouri, bai, pentru a va mentine spatiul personal ordonat si organizat.
Dimensiuni: lungime 38 cm x latime 25 cm x inaltime 16 cm - 0,35 kg.

*****************PRETUL ESTE PENTRU 1 BUCATA Cutie pentru frigider Danubio.*********************
Trimite mesaj
Din Gura in Gura