Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Etajera pentru bara umerase cu 6 niveluri - Ikat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

55 lei Lei
Brand
CIRAN7521
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Agatati aceasta etajera pe bara de umerase in dulap depozitand pe verticala castigand astfel spatiu. Dulapurile de haine vor fi mai incapatoare cu aceasta etajera verticala suspendata. Organizati camasi, tricouri, pulovere sau prosoape agatand etajera in sifonier sau pe bara de haine. Depozitati pe verticala folosind aceasta etajera cu 6 niveluri. Etajera poate sustine o greutate de pana la 6kg. Compartimentele sunt intarite cu carton. Fixarea pe bara de umerase se face cu benzi cu arici.
Culoare : alb + bej (alb cu imprimeu bej).
Dimensiuni : lungime 128 cm x latime 30 cm x adancime 30 cm.
Material : tesatura netesuta 100% polipropilena
Descopera si alte accesorii pentru depozitare.

Etajera pentru bara umerase cu 6 niveluri - Ikat este solutia perfecta pentru a maximiza spatiul in dulapul dvs. si a organiza eficient hainele. Prin depozitarea pe verticala, veti avea mai mult spatiu disponibil pentru a va organiza camasile, tricourile, puloverele sau chiar prosoapele.

Instalarea etajerei este rapida si usoara. Pur si simplu agatati-o pe bara umeraselor in dulap sau sifonier si veti observa imediat cat de mult spatiu castigati. Fixarea etajerei se face cu ajutorul benzilor cu arici, asigurandu-se ca ramane ferm pe loc.

Etajera cu 6 niveluri ofera suficiente compartimente pentru a organiza si separa diferitele tipuri de imbracaminte. Fiecare compartiment este intarit cu carton, astfel incat sa pastreze forma si stabilitatea chiar si atunci cand este incarcata cu haine. Capacitatea maxima de sustinere a etajerei este de pana la 6 kg.

Designul Ikat al etajerei adauga un element de stil si eleganta in dulapul dvs. Culorile alb si bej (alb cu imprimeu bej) se imbina perfect, creand o nota de rafinament si eleganta. Materialul utilizat este tesatura netesuta 100% polipropilena, asigurand o rezistenta si durabilitate pe termen lung.

Cu dimensiunile sale de lungime 128 cm x latime 30 cm x adancime 30 cm, etajera ofera suficient spatiu pentru a depozita si organiza o varietate de articole de imbracaminte. Imbunatatiti eficienta si organizarea dulapului dvs. cu etajera pentru bara umerase cu 6 niveluri - Ikat.

Descoperiti si alte accesorii pentru depozitare si creati un spatiu ordonat si functional in casa dvs.!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura