Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Etajera suspendata 6 compartimente - Anton

0 stars: 0.00 din 0 pareri

55 lei Lei
Brand
CIRAN7509
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Dulapurile de haine vor fi mai incapatoare cu aceasta etajera verticala suspendata. Organizati camasi, tricouri, pulovere sau prosoape agatand etajera in sifonier sau pe bara de haine. Depozitati pe verticala folosind aceasta etajera cu 6 niveluri. Etajera poate sustine o greutate de pana la 6kg. Compartimentele sunt intarite cu carton. Fixarea pe bara de umerase se face cu benzi cu arici.
Culoare : alb + gri (alb cu imprimeu gri deschis).
Dimensiuni : lungime 128 cm x latime 30 cm x adancime 30 cm.
Material : tesatura netesuta 100% polipropilena

Usor de atasat, spatiu de stocare suplimentar
6 compartimente
Ideal pentru depozitarea puloverelor, tricourilor sau a lenjeriei de pat
Acest raft flexibil se ataseaza pur si simplu la bara dulapului, creand spatiu de depozitare cu 6 compartimente suplimentare pentru haine sau lenjerie. Acest lucru este la indemana atunci cand dulapurile si dulapurile sunt prost aranjate. Datorita sistemului sau integrat cu velcro, se instaleaza cu un singur gest si poate fi mutat dupa bunul plac intr-un alt dulap sau chiar pe un suport cu role.

Cu dungile sale gri deschis pe un fundal alb, acest raft suspendat va da dressingului tau un aspect ingrijit si ordonat. Fabricat din netesut 100% polipropilena, se coordoneaza perfect cu intreaga gama de depozitare Anton. Dimensiuni 30 X 30 X H.128 cm.

Raftul flexibil este solutia potrivita daca va lipsesc rafturile si sertarele in dulapuri. Indiferent de modul in care este configurata garderoba dvs., aveti spatiu suplimentar pentru a va pastra pantofii, sosetele, lenjeria sau accesoriile la indemana. Iar daca nu ai deloc un dulap, ia in considerare un suport cu role care, dotat cu rafturi suspendate, iti va oferi toate avantajele unui dressing mobil mic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura