Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Set 2 saci pentru depozitare in vid, dimensiuni diferite

0 stars: 0.00 din 0 pareri

31 lei Lei
Brand
TE129793
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Set 2 saci pentru depozitare in vid, dimensiuni diferite
Pentru depozitarea etansa a tuturor tipurilor de textile, de exemplu lenjerie de pat, prosoape, pulovere si multe altele - protejate de influentele externe precum: molii, praf, umiditate etc.
Deschidere pentru crearea unui vid, cu ajutorul aspiratorului, cu capac, cu filet, glisor dublu culisant, in partea de sus.
Fabricat din plastic transparent, pentru o buna imagine de ansamblu, asupra continutului.
Ideal pentru ambalarea bagajelor, cu economie de spatiu, precum si pentru sortarea si depozitarea textilelor intr-un spatiu mic - pentru dulapuri, comode sub pat, valize etc.
2 pungi de diferite dimensiuni:
1x aproximativ 86 x 50 cm /
1x aproximativ 130 x 74 cm,
greutate: aproximativ 200 g.
Miracol de economisire a spatiului reutilizabil: pungile practice de depozitare in vid sunt versatile si imbogatesc fiecare gospodarie. Fie acasa, fie in deplasare - textilele sunt depozitate in pungile de plastic pentru a le proteja de insecte, mucegai, umezeala etc.
Continutul este intotdeauna vizibil prin suprafata transparenta iar punga dorita poate fi gasita rapid.
Acesta este inchis cu un glisor dublu. Sistem sofisticat, cu deschidere rotunda, cu surub: pentru a va asigura ca, continutul este depozitat etans, aerul ramas poate fi extras din interior cu ajutorul unui aspirator. In acest fel se economiseste spatiu maxim - ideal pentru valiza, sertar, sub comoda patului sau cutie de depozitare.
Sacii de vidare sunt de diferite dimensiuni si, prin urmare, pot fi folositi pentru textile de diferite dimensiuni, de exemplu, paturi, plapumi, prosoape, imbracaminte si multe altele Cu toate acestea, articolele din puf si pene nu trebuie depozitate in sacii de vid. Pungile de depozitare la indemana sunt potrivite in special pentru depozitarea hainelor de vara sau de iarna in afara sezonului respectiv.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura