Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Husa depozitare si protectie haine 137x60 cm - Boston

0 stars: 0.00 din 0 pareri

41 lei Lei
Brand
EPUIZAT-CIRAN10163
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Husa pentru protectie haine, potrivita pentru articolelor vestimentare mai lungi cum ar fi rochii, paltoane, haine de iarna lungi etc.
Husa de haine va protejara hainele atunci cand le depozitati in dulap sau cand le transportati in calatorii sau la curatatorie.
Design placut si elegant in gri cu modele albe.
In partea superioara, husa pentru haine are o crestatura prin care va trece umerasul, atunci cand depozitati haina pe bara de umerase sau o transportati in calatorii.
Husa pentru depozitarea si protectia hainelor are fermoar si fereastra transparenta. Mai multe huse pe bara de umerase va vor ajuta sa ordonati mai bine hainele si sa aveti un sifonier ordonat.
Material : polipropilena (tesatura netesuta)
Dimensiuni : lungime 137 cm x latime 60 cm

Husa depozitare si protectie haine 137x60 cm-Boston

Pastrati hainele in siguranta si bine organizate cu husa de depozitare si protectie pentru haine Boston. Aceasta husa este conceputa special pentru articolele vestimentare mai lungi, cum ar fi rochiile, paltoanele si hainele de iarna lungi, oferindu-le protectie impotriva prafului si deteriorarii.

Designul sau placut si elegant in nuante de gri cu modele albe se va potrivi perfect in orice decor. Husa este prevazuta cu o crestatura in partea superioara, permitand trecerea umerasului, astfel incat sa puteti depozita hainele pe bara de umerase sau sa le transportati in calatorii fara a le deforma.

Cu fermoarul si fereastra transparenta, aveti acces usor la continutul husei si puteti identifica rapid haina dorita. Puteti folosi mai multe huse pe bara de umerase pentru a crea un sistem organizat si a va mentine dulapul ordonat si ingrijit.

Husa este realizata din polipropilena de inalta calitate, care asigura rezistenta si durabilitate in timp. Este usor de curatat si poate fi utilizata pentru depozitarea hainelor in dulap sau pentru transport in calatorii sau la curatatorie.

Cu husa de depozitare si protectie pentru haine Boston, veti avea intotdeauna hainele in stare impecabila si veti mentine un spatiu ordonat si organizat. Asigurati-va ca hainele dumneavoastra sunt protejate si pregatite pentru a fi purtate cu aceasta husa practica si eficienta.

Dimensiuni: lungime 137 cm x latime 60 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura