Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Husa haine pentru umerase 58x100 cm - Greentex

0 stars: 0.00 din 0 pareri

53 lei Lei
Brand
CIRAN10866
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Husa haine pentru umerase 58x100 cm - Greentex este ideala pentru toate acele piese vestimentare speciale din garderoba ta. Cu dimensiunile (58 x 100 cm), husa este ideala pentru depozitarea camasilor, jachetelor, puloverelor si jachetelor de iarna precum si a costumelor, rochiilor, jachetelor sau bluzelor. Capacitate suficienta pentru o tinuta completa.
De asemenea, va ajuta sa luati haine cu dvs. in calatorii sau de la curatatorie. In dulapuri sau rafturi, ajuta la organizarea rufelor pe categorii si da impresia unui dressing perfect ordonat.
Fereastra transparenta pentru vizualizarea continutului
Husa pentru haine este realizata din RPET verde, un material inovator, realizat din sticle de plastic reciclate.
Material : RPET 210 D
Dimensiuni : 100 cm x 58 cm.
Pretul este pentru 1 bucata Husa haine pentru umerase 58x100 cm-Greentex.

Husa haine pentru umerase 58x100 cm-Greentex este partenerul ideal pentru pastrarea si protejarea pieselor vestimentare speciale din garderoba ta. Cu dimensiunile de 58 x 100 cm, aceasta husa este perfecta pentru a depozita camasi, jachete, pulovere si jachete de iarna, precum si costume, rochii, jachete sau bluze. Capacitatea generoasa a acesteia permite depozitarea unei tinute complete intr-un singur loc.

Aceasta husa pentru haine este indispensabila si in timpul calatoriilor sau cand doresti sa pastrezi hainele curate si protejate dupa o vizita la curatatorie. Indiferent daca le depozitezi in dulapuri sau pe rafturi, aceasta te ajuta sa organizezi hainele pe categorii si sa creezi impresia unui dressing perfect ordonat.

Husa este dotata cu o fereastra transparenta, care permite vizualizarea usoara a continutului, astfel incat sa gasesti rapid si usor hainele dorite. Acest aspect practic iti economiseste timp si efort, oferindu-ti o experienta de depozitare mai eficienta.

Realizata din RPET verde, un material inovator obtinut din sticle de plastic reciclate, husa haine pentru umerase 58x100 cm-Greentex este un produs ecologic. Astfel, contribui la reducerea impactului asupra mediului inconjurator si la promovarea sustenabilitatii. Materialul RPET 210 D asigura durabilitate si rezistenta in timp, protejand hainele tale de praf, murdarie si eventuale deteriorari.

Cu dimensiunile sale de 100 cm x 58 cm, aceasta husa se potriveste perfect majoritatii hainelor tale si poate fi utilizata in diverse scopuri. Fie ca este vorba de depozitarea hainelor de sezon, organizarea garderobei sau transportul in conditii de siguranta a hainelor pe distante mai mari, aceasta husa iti ofera solutia potrivita.

Pretul afisat este pentru o singura bucata a husei haine pentru umerase 58x100 cm-Greentex. Cu aceasta husa practica si ecologica, poti pastra hainele tale preferate in conditii optime, evitand riscul de deteriorare sau murdarire. Descopera acum solutia ideala pentru a-ti proteja si organiza garderoba!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura