Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Husa pentru depozitare haine, Nancy, 60x100 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

28 lei Lei
Brand
CIRAN11528
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Husa pentru depozitare haine, Nancy, 60x100 cm
Aceasta husa scurta de protectie pentru imbracaminte, cu fermoar si fereastra transparenta este ideala pentru transportul si depozitarea costumelor, camasilor, fustelor si multe altele.
Putand intra in aceasta husa scurta echivalentul unui costum, doua camasi, doua fuste sau doua jachete, aceasta husa iti permite sa depozitezi si sa transporti o intreaga tinuta.
Este fabricata din polipropilena netesuta pentru a proteja imbracamintea de efectele nocive ale luminii si prafului. Deschiderea mare cu fermoar de-a lungul intregii lungimi a husei de haine o face usor de umplut si golit.
Dimensiuni: latime 60 x inaltime 100 cm.

Calitate mare
Culoare neutra si discreta
Fereastra transparenta pentru vizualizarea continutului
Ideala pentru a va proteja hainele de lumina si praf. Adopta-l pentru a-ti depozita elegant hainele si pentru a da o nota rafinata dressing-ului tau. Este prevazuta o crestatura pentru trecerea cuierului (nu este furnizat). Vei aprecia prinderea buna a panzei sale daca o vei folosi pentru a-ti duce hainele la curatatorie sau pentru a le proteja de pete atunci cand pleci in excursie. Dimensiunile sale 60 x H.100 cm sunt destinate jachetelor, fustelor, puloverelor sau camasilor. Datorita ferestrei transparente PEVA, vei vedea cu usurinta ce ai stocat.
Protejarea hainelor pe care le iubesti este importanta. Mai ales cele mai fragile si cele pe care le purtam mai rar. Intre doua spalari, intre doua sezoane, husele cu fermoar sunt solutia potrivita pentru depozitare ferita de praf si lumina. De asemenea, usureaza luarea hainelor atunci cand calatoriti sau la curatatorie. In dulapuri sau pe rafturi, mai multe huse identice bine aliniate ajuta la organizarea rufelor pe categorii si dau impresia unui dressing perfect ordonat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura