Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Husa depozitare si protectie haine 100x60 cm - Boston

0 stars: 0.00 din 0 pareri

34 lei Lei
Brand
CIRAN10162
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Husa de haine ideala pentru protejarea hainelor atunci cand le depozitati in dulap sau cand le transportati in calatorii sau la curatatorie.
In partea superioara, husa pentru haine are o crestatura prin care va trece umerasul, atunci cand depozitati haina pe bara de umerase sau o transportati in calatorii.
Husa are lungimea de 100 cm ceea ce o face potrivita pentru depozitarea sacourilor, gecilor, fustelor, puloverelor, pantalonilor, camasilor sau a altor articole cu lungime mai mica.
Husa pentru depozitarea si protectia hainelor are fermoar si fereastra transparenta. Mai multe huse pe bara de umerase va vor ajuta sa ordonati mai bine hainele si sa aveti un sifonier ordonat.
Material : polipropilena netesuta
Dimensiuni : lungime 100 cm x latime 60 cm

Descopera husa de depozitare si protectie pentru haine Boston, perfecta pentru a-ti pastra hainele in siguranta atunci cand le depozitezi in dulap, calatoresti sau le duci la curatatorie.

Cu o lungime de 100 cm, aceasta husa este ideala pentru sacouri, geci, fuste, pulovere, pantaloni, camasi si alte articole cu lungime mai mica. Indiferent de tipul de haina pe care doresti sa o protejezi, husa noastra se potriveste perfect.

Partea superioara a husei este prevazuta cu o crestatura speciala, astfel incat sa poti introduce umerasul hainei si sa o atarni pe bara de umerase fara probleme. Aceasta se dovedeste foarte utila atunci cand calatoresti si vrei sa pastrezi hainele in forma impecabila.

Husa este confectionata dintr-un material de inalta calitate, polipropilena netesuta, care este rezistent la murdarie si patrunderea prafului. Astfel, hainele tale raman protejate de factorii externi nocivi.

Cu ajutorul fermoarului si a ferestrei transparente, poti accesa usor haina pe care o cauti fara a mai fi nevoie sa deschizi intreaga husa. Aceasta caracteristica iti permite sa iti organizezi hainele mai eficient si sa ai un dulap ordonat in permanenta.

Alege husa de depozitare si protectie pentru haine Boston si beneficiaza de o solutie practica si eficienta pentru pastrarea si transportul hainelor tale. Protejeaza-ti garderoba valoroasa si mentine-ti hainele in cea mai buna forma cu ajutorul acestei huse de inalta calitate!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura