Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Sac decorator, set de 3 buc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

14 lei Lei
Brand
Orion
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Sac decorator, set de 3 buc.este prevazut in varf cu o broderie. Fursecurile din turta dulce, asa cum sunt pictate,pot fi decorate
folosind pungi speciale cu varf subtire de plastic , care vor permite o linie precisa atunci cand decorati prajiturile din turta dulce. Baza este, desigur, zahar pudra fin, fara cocoloase, combinat cu proteine si o picatura de lamaie.

De asemenea, puteti decora, prajiturile de ziua de nastere sau prajiturile moi. Pungile de plastic transparente pot fi folosite de mai multe ori, au o sudura solida.

Diametrul orificiului din varf de aproximativ 1,5 mm.
Material: polietilena, Lungime: 30 cm.
Material: plastic
Lungime (cm): 30
Latime (cm): 26
Greutate (g): 7

Utilizare: pentru turta dulce

Se poate spala in masina de spalat vase: nu

UTIL

-Set 3 bucati posuri de patiserie, lungime 25,5 cm. Conceput pentru decorarea turtelor dulce cu o gaura de 1,5 mm in diametru.

DURABILITATE

-Posuri de cofetarie realizate in intregime din folie rezistenta, finisate cu un varf pentru decoratiuni atragatoare. Sunt flexibile, ceea ce permite aplicarea precisa a decoratiunilor.

PENTRU DECORARE

-Datorita acesteia, putem decora tot felul de deserturi
-turta dulce, prajituri, torturi, briose, salate si altele. Poate fi folosit si pentru a decora gustari sarate.

FUNCTIONAL

-Decorarea prajiturii cu o punga de patiserie este foarte comoda. Atasarea puternica a varfului asigura o decorare usoara si convenabila.

REUTILIZABILE

-Mansoanele sunt de unica folosinta sau reutilizabile. Sunt durabile si usor de curatat. Un set de 3 bucati de pungi de cofetarie usor de folosit. Cu ajutorul lui, putem aplica cu usurinta masa pentru creme si prajituri. Va fi util pentru aplicarea de paste si umpluturi, dar si pentru umplutura, decorarea si glazura fursecurilor. Extrem de usor de utilizat. Indispensabil in orice bucatarie. Usor de folosit si curatat. Complet sigur pentru sanatate si neutru alimentar. Produs original al marcii cehe Orion. Fabricat in conformitate cu standardele europene.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura