Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Sac rufe pentru masina de spalat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23 lei Lei
Brand
Orion
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Sac rufe pentru masina de spalat, in special a tesaturilor delicate, care merita cea mai buna ingrijire. Pentru a evita spalarea de mana a tesaturilor delicate, puteti folosi acest sac, care este ca o sita fina. Acesta este echipat cu un fermoar cu tragator din plastic, astfel incat, nu va deteriora hainele. Ti-e teama ca masina de spalat va va deteriora sutienele sau articolele delicate? Daca da, acest sac cu plasa fina va va ajuta sa rezolvati aceasta problema. Este echipat cu fermoar cu glisor din plastic, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji cu privire la deteriorarea sutienelor. Tot ce trebuie sa faceti este sa umpleti sacul, sa il inchideti si sa il puneti in tamburul masinii de spalat.

Material: poliester.

Dimensiuni: latime 22 cm, lungime 33 cm.
Material: poliester
Lungime (cm): 33
Diametru (cm): 22
Greutate (g): 28

PRACTIC

-Plasa pentru spalarea lenjeriei si a hainelor delicate. Plasa are 33 cm inaltime si 22 cm in diametru.

DURABILA

-Fabricat din poliester alb si plasa. Plasa este durabila si se usuca rapid. Daca este folosit corect, va dura multi ani.

FUNCTIONAL

-Previne hainele sa se pileze, iar lenjeria spalata nu se va incurca cu alte lucruri. Punga asigura curgerea libera a apei si a detergentilor.

PROTECTOR

-Cu ajutorul lui, putem spala in siguranta haine si lenjerie delicate. Plasa va proteja hainele de deteriorare si deformare. INCHISA
-Plasa de rufe este echipata cu fermoar din plastic. Fermoarul va va permite sa inchideti si sa deschideti rapid plasa pentru a nu deteriora rufele. Plasa de rufe este ideala pentru spalarea sutienelor si a altor tesaturi delicate. Cu ajutorul lui, vom avea grija adecvata de lenjeria spalata. Acest tip de punga protejeaza tesaturile delicate impotriva posibilelor deteriorari ale structurii lor ca urmare a rotatiei rapide a tamburului masinii de spalat. Plasa este realizata din materiale rezistente, asa ca o vom folosi de multe ori. Are o dimensiune universala, este foarte convenabil de utilizat si ocupa putin spatiu atunci cand este pliat. Produs original al marcii cehe Orion. Fabricat in conformitate cu standardele europene.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura