Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Forma de silicon pentru biscuiti mari

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei Lei
Brand
Orion
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Forma de silicon pentru biscuiti mari va permite sa pregati cu usurinta si sa coaceti 15 bucati de biscuiti sau rulouri de vanilie pe care le puteti pudra cu zahar fin. Poate fi folosita si pentru prepararea produselor pe baza de gelatina sau bunatati de ciocolata. In timpul coacerii, aluatul nu se va arde, dulciurile se scot cu usurinta. Datorita formei de silicon de inalta calitate si practice, coacerea prajiturilor va fi si ea mai usoara. De exemplu, veti coace 15 biscuiti de 5,5 cm lungime o data.

Forma este realizata din silicon durabil, rezistent la caldura, conceputae pentru contactul cu alimentele. Poate fi folosita si pentru praline de ciocolata sau bomboane de gelatina.

Avantajele formelor de copt din silicon: flexibil si pliabil coacerea este rapida si uniforma durabil

- poate rezista la temperaturi cuprinse intre -40 C si +220 C nu preiau mirosul sau gustul alimentelor folosite se pot pune la congelator sau la cuptorul cu microunde sunt, de asemenea, sigure pentru masina de spalat vase doar depozitati-le intr-un sertar sau depozitati-le rulate, astfel incat sa ocupe un spatiu minim in sertare

Material: silicon.
Lungime biscuit: 5.5 cm.
Material: silicon
Suprafata antiaderenta: da
Lungime (cm): 24,5
Latime (cm): 21
Inaltime (cm): 1,2
Greutate (g): 87
Forma: croissant
Lungime croissant: 5,5 cm

Utilizare: pentru dulciuri, pentru ciocolata

Se poate spala in masina de spalat vase: da

Se potriveste la cuptorul cu microunde: da

La cuptor: da

Potrivit pentru congelator: da.

Pretul este pentru 1 bucata.

Matritele de silicon sunt usoare si aluatul nu se lipeste de formele de silicon, nu absorb mirosurile de mancare.

Rezistenta la temperaturi de la -40 C pana la +220 C. Se spala usor, chiar si in masina de spalat vase, si sunt foarte usor de depozitat.

Disponibile 2 culori, portocaliu si maro, livrarea se face aleatoriu, in functie de stocul din depozit. Nu se poate selecta culoarea.

PRACTIC

-O forma de coacere prajituri cu crusta in forma de cornuri. Forma are dimensiunile de 34,5 x 24,5 x 1,2 cm. Datorita acesteia, putem coace pana la 15 de fursecuri. Cornuletele preparate au 5,5 cm lungime.

DURABILA

-matrita este realizata din silicon durabil. Forma este flexibila, usoara si extrem de practica.

REZISTENT

-Rezistent la temperaturi ridicate (de la -40 C la +220 C). Il putem folosi la cuptor, microunde si congelator.

UNIVERSAL

-Datorita matritei putem prepara diverse dulciuri. Forma este perfecta pentru prepararea fursecurilor, ciocolatei si chiar pralinelor.

USOR DE UTILIZAT

-matrita este usor de curatat si se poate spala in masina de spalat vase. O forma de silicon care va permite sa coaceti 15 de cornulete crocante. Putem pregati in el fursecuri, praline si ciocolata in forma de croissant. Siliconul nu absoarbe mirosurile si aromele. Aluatul nu se lipeste si se intinde perfect. Nu se foloseste grasime sau faina pentru coacere. Forma din silicon este usoara, flexibila, ocupa putin spatiu si este rezistenta la schimbarile de temperatura. Conduce foarte bine caldura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura