Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
3.53
3 stars: Normal
173 pareri

Perie wc cu suport inox - Kaiser

0 stars: 0.00 din 0 pareri

49 lei Lei
Brand
TA11212
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Perie WC cu suport inox - Kaiser

Peria WC cu suport din inox - Kaiser este un accesoriu esential pentru orice baie, combinand eleganta cu functionalitatea. Perfect pentru bai moderne si clasice, acest set se integreaza armonios in orice decor si ofera solutii igienice si practice pentru curatarea toaletei.

Caracteristici principale:

Design versatil: Se integreaza foarte bine in orice decor, fiind potrivita atat pentru baile moderne, cat si pentru cele clasice.
Material durabil: Fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate si polipropilena pentru perie, asigurand durabilitate si rezistenta la coroziune.
Usor de utilizat: Peria si suportul sunt usoare si usor de manevrat, facilitand utilizarea zilnica.
Montare fara gaurire: Suportul pentru perie poate fi asezat oriunde langa toaleta fara a deteriora placile, oferind flexibilitate in aranjarea spatiului.
Curatare igienica: Recipientul din inox permite pastrarea periei intr-un mod igienic si curat. Capul periei se poate usca rapid dupa utilizare, iar recipientul poate fi usor curatat daca este necesar.

Avantaje pentru cumparatori:

Higiena si curatenie: Designul periei si al suportului asigura o curatare eficienta si igienica a toaletei, mentinand in acelasi timp un aspect curat si ordonat in baie.
Usor de intretinut: Materialele de calitate superioara si constructia simpla permit o intretinere usoara si rapida a periei si suportului.
Estetica placuta: Aspectul elegant al inoxului lustruit adauga un plus de rafinament baii dumneavoastra, completand decorul existent.
Durabilitate: Materialele rezistente si constructia robusta garanteaza o utilizare indelungata si fiabila.

Specificatii:

Dimensiuni: Diametru 10 cm x Inaltime 38 cm
Material: Otel inoxidabil (suport), polipropilena (perie)

Peria WC cu suport din inox - Kaiser este alegerea ideala pentru cei care doresc sa adauge un accesoriu elegant si functional in baia lor. Cu o constructie igienica, usor de utilizat si intretinut, acest set va contribui la mentinerea curateniei si igienei in baia dumneavoastra, fara a compromite stilul si estetica.

Perie wc cu suport inox - Kaiser se integreaza foarte bine in orice decor. Perfect pentru bai moderne si clasice.
Constructie igienica, usor de utilizat si produs usor, ca si greutate.
Puteti aseza acest suport pentru perie de toaleta Kaiser oriunde, langa toaleta - fara sa gauriti si sa deteriorati placile.
Curatat igienic - in recipientul din inox puteti pastra peria igienica si curata. Capul periei se poate usca dupa utilizare si recipientul poate fi usor curatat, daca este necesar.
Fabricat din otel inoxidabil durabil si polipropilena (peria).

Dimensiuni: diametru10x H 38 cm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura